- Vi må slåss i hver kamp

Rosenborg kuttet forspranget til Brann til sju poeng. - Vi må slåss i hver eneste kamp, sier Per Mathias Høgmo etter 3-1 over Viking.

02.07.06 22:06

VIKING - ROSENBORG 1-3: Viking har handlet flittig i VM-pausen, og mønstret tre debutanter i startoppstillingen mot Rosenborg. Likevel var det trønderne som fullt fortjent dro hjem med tre poeng.

- En god kamp
Per Mathias Høgmo var strålende fornøyd med tomålsseier mot en tøff motstander etter fire ukers fotballferie.

- Som vi sa før kampen, så var det viktig for oss å holde nivået fra kampen mot Brann. Det klarte vi fra start i dag, og vi gjør en god kamp, sier RBK-treneren til TV 2.

- Hva sier du om de som har avskrevet Rosenborg på forhånd?

- Vi må slåss i hver eneste kamp for å ta poeng. Der ligger lista og det skal vi rette oss etter.

- Tenker kun Rosenborg
Frode Johnsen ga gjestene ledelsen da han enkelt bredsidet ballen i mål etter tolv minutter. Samme mann satte inn 2-1 til trønderne sju minutter før pause, minuttet etter at debutant Peter Ijeh utlignet for Viking.

- På den første er jeg litt heldig. Det er vel Tengesdal som gjør en feil i forsvaret og jeg får ballen og kan enkelt sette den inn. På den andre får jeg et innlegg fra Christer som det bare er å heade i mål, sier tomålsscoreren.

- Hvordan er fremtiden din?

- Dersom det kommer et bud fra en bra klubb så skal jeg selvfølgelig vurdere det, men akkurat nå konsentrerer jeg meg om å gjøre det bra for Rosenborg.

- Ijeh blir viktig
Tom Prahl var naturlig nok ikke like fornøyd som sin kollega fra Trondheim. Men Viking-treneren ville ikke svartmale situasjonen etter 1-3-tap på hjemmebane.

- Forsvaret var ikke tilstrekkelig bra i dag, og vi gjør i tillegg en del individuelle feil. Når vi skal ta sats etter utlikningen, så får vi et mål imot med en gang og da blir det vanskelig for oss, sier Prahl, som i hvert fall kunne glede seg over at én av debutantene slo til med scoring.

- Peter gjør en godkjent kamp. Han scorer og kommer bedre med etter hvert, og det er lett å se at han kan bli en viktig mann for Viking fremover.

Daniel Braaten fastsatte sluttresultatet til 3-1 med en flott scoring like etter sidebytte. Mikael Dorsin bommet på straffe for Rosenborg halvtimen før slutt.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag