RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bertinussen, Rune Stoltz (Scanpix)

- Vi mister ham i januar

Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal mener Anders Lindegaard (26) er moden for Premier League.

Ålesund (ANB): - Jeg er helt sikker på at vi mister ham i januar. Anders er en fantastisk målmann som vil passe godt i engelsk fotball. Han er klar for utfordringene han møter i Premier League i mine øyne, sier Lindegaards trener, Kjetil Rekdal, til den danske storavisen Berlingske Tider.

Etter fantastisk spill som bakerste mann i Aalesund, har landslagssjef Morten Olsen for alvor fått opp øynene for sisteskansen. Han har vært førstereserve bak Thomas Sørensen på det danske landslaget, men etter at den rutinerte keeperen ble skadd i Portugal-kampen, har AaFK-keeperen fått sjansen til virkelig å vise seg fram for det store fotballpublikumet i Europa.

Store klubber
Det er naturlig at en keeper av hans kaliber blir linket til større ligaer, men det er ikke småklubber det er snakk om heller. Manchester United har vært nevnt. Bayern München likeså.

Rekdal tror ikke det har så mye å si hvilken liga Lindegaard havner i.

- I prinsippet tror jeg Anders vil gjøre det godt uansett hvor han havner, men jeg hadde likt å se ham i England, sier Rekdal.

God skole i Norge
- Tippeligaen minner på mange måter om Premier League i gamle dager. Med masse innlegg i feltet og tøffe dueller, som har tvunget ham til å komme ut og blande seg i boksen. På den måten har han gått en god skole hos oss, sier den frittalende treneren.

Lindegaard kom til Aalesund i 2009. Først gjennom en låneavtale med OB, men overgangen ble gjort permanent før denne sesongen. Rekdal sier videre at AaFK kan takke sisteskansen for sin gode tabellposisjon denne sesongen.

Den danske keeperen har kontrakt med sunnmøringene ut 2012-sesongen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere