RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi prøver å finne en løsning

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
*Bekrefter samtaler. *Bale skal ha fortalt Andre Villas-Boas at han vil dra. *Modric ikke en del av avtalen.

Ifølge Sky Sports har Gareth Bale fortalt Andre Villas-Boas at han vil forlate Tottenham til fordel for Real Madrid.

Onsdag var Bale på Tottenhams treningsanlegg i fem timer for å behandle en muskelskade og tok seg samtidig tid til å ta en prat med manageren, skal man tro Sky.

24-åringen skal nemlig ha bekreftet at han ønsker seg bort fra klubben denne sommeren.

I helgen sa Villas-Boas at han håpet å få Gareth Bale klar til helgens kamp mot Monaco. Nå kan det altså se ut som Tottenham-fansens største bekymring bør være om Bale i det hele tatt er klar for spill for Tottenham når sesongen starter.

Onsdag kveld bekreftet Real Madrid-manager Carlo Ancelotti for første gang at klubbene er i forhandlinger om en overgang for Tottenham-talismanen.

På en pressekonferanse i Los Angeles, der Real Madrid for tiden er på treningsleir, sa Ancelotti følgende ifølge BBC:

- Klubbene er i samtaler og prøver å finne en løsning. Så får vi se hva som skjer.

Italieneren avslo samtidig rapportene om at Tottenham kan få Luka Modric som en del av avtalen.

- Det er ikke sant at Luka skal dra. Han er en veldig viktig spiller for oss og blir værende her denne sesongen, sier Ancelotti.

Tirsdag gikk også Sergio Ramos inn i rekken av Real-spillere og ledere som har uttalt seg positivt om en overgang for waliseren.

Real Madrids siste bud skal være et rent pengebud, uten noen spillere involvert, til tross for at enkelte har koblet Luka Modric inn i avtalen.

Da Nettavisen snakket med Gareth Bales tidligere lagkamerat, Claus Lundekvam, tidligere denne uken, hadde han følgende å si om saken.

- Jeg har sagt hele tiden at jeg tror han blir. Han er veldig lykkelig og jeg vet at han trives veldig godt i Tottenham. Men får de 80 millioner pund for ham, så er det sinnssykt mye penger.

- Bale sitter med fantastiske kort. Nå skrev han en ny kontrakt før forrige sesong og da fikk han en kraftig lønnsøkning. Men Tottenham vil nok strekke seg veldig langt for å få beholde ham. Men, som sagt, man kan kjøpe en del gode spillere for 80 millioner pund, fortsatte Lundekvam.

Gareth Bale scoret 21 mål på 33 ligakamper for Tottenham forrige sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere