RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

- Vi prøver å «snike» oss inn

Sist oppdatert:
Teamet til Cecilia Brækhus forhandler om kampen som kan gjøre henne til verdens beste.

En kamp mot Holly Holm, som av mange ble ansett som verdens beste kvinnelige bokser, var målet til Cecilia Brækhus helt til 30-åringen fra Albuquerque i USA fikk juling av Anne-Sophie Mathis natt til 3. desember.

Nå er 34 år gamle Mathis fra Frankrike den nye eneren og den bokseren Cecilia Brækhus helst vil møte.

Team Sauerland jobber allerede med å få dette til å skje.

Holm har en kontraktfestet rett til å få en returkamp mot Mathis, noe som gjør det vanskeligere for Brækhus å få møte den franske jenta først.

- De har en kontraktsfestet mulighet til å møte hverandre igjen, men vi prøver å «snike» oss inn, sier Kalle Sauerland til VG.

Selv håper Brækhus å få til en kamp mot Mathis i mars, for da vil hun kunne stille optimalt forberedt.

Det lover imidlertid godt at Mathis selv vil møte Brækhus. I et intervju med sports.fr svarer hun at hun ikke ser på seg selv som verdens beste bokser, fordi Cecilia Brækhus er verdensmester hos fire bokseforbund.

- Den jenta er veldig mye omtalt i Tyskland og hun er verdensmester i fire bokseforbund og hun er den som er nummer to. De andre har jeg allerede slått. Nå er det på tide med denne store kampen. Jeg håper vi får forhandlet den frem til mars. Det er i gang, sier Mathis til sports.fr.

Ifølge VG er Brækhus rangert som verdens niende beste kvinnelige bokser, uansett vektklasse. En seier mot Mathis vil løfte henne opp til førsteplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere