RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi ser mot Europa

Foto: Gareth Copley (EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Fulham-manager Chris Coleman har på ingen måter gitt opp håpet om europacupspill neste sesong.

FULHAM - CHARLTON 2-0: Etter at Fulham sikret seg tre poeng lørdag, har laget fortsatt en teoretisk sjanse til å kapre fjerdeplassen i Premier League, men manager Coleman konsentrerer seg i første rekke om Uefa-cupen.

- Satser på sjetteplass
- Det ser ut som om ingen ønsker å snakke om Uefa-cup plassene. Vi ligger på syvende-plass og har alt å spille for. Vi trengte dette resultatet hvis vi skulle beholde håpet om å havne blant de seks beste, sa Coleman til ananova.com etter dagens kamp.

Steed Malbranque sendte hjemmelaget i føringen på straffespark i det 16 minutt lørdag, etter at Charltons målvakt Dean Kiely dro ned Luis Boa Morte innenfor 16-meteren.

Inkonsekvent dommer
I rettferdighetens navn skal det sier at Charlton også kunne og burde hatt både èn og to straffer. Da Euell ble dratt ned av Alain Goma, og da Martin Djetou så ut til å handse på en crosser fra Luke Young, vendte dommer Matt Messias det andre kinnet til.

Forstå det den som kan.

Til og med Fulhams manager innrømte at dommeren var på meget tynn is i forbindelse med de kontroversielle avgjørelsene.

- Du tror at det er gitt straffe, sa Coleman, før han la til; - De fikk en del dommeravgjørelser mot seg, og noen ganger får du dem, andre ganger ikke.

Super-Davis
sammen med dommeren, var det Fulhams Sean Davis som stjal overskriftene i andre omgang, da han knallet ballen i mål fra 20 meter på volley etter 63 minutter. En nydelig scoring, som fikk manager Coleman til å glemme Davis`tidligere disiplinærproblemer.

Sean Davis ble nemlig satt ut av laget til 0-0 kampen mot Liverpool forrige helg, etter at han ikke overholdt leggetiden etter en fuktig bytur i påsken. Nå er imidlertid Davis og Coleman gode buddies igjen.

- Sean slo tilbake og det er jeg glad for. Han var full av entusiasme og han prøvde å bevise noe for meg etter at jeg satte han ut av laget.

Coleman benekter at han er for streng mot spillerne sine.

- Jeg levde ikke selv som en prest da jeg spilte selv. Jeg nøt alltid en øl med gutta, men jeg gjorde det ikke 48 timer før en kamp, sier en småironisk Coleman.

Nå ser han for seg at Davis kan være en mann for Englands landslagssjef.

- Når Sean er i den formen han viste nå så er han en meget god spiller og han kan ikke være langt unna å banke på England-døren, sa Coleman om sin nye favorittelev.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere