RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi skal beholde Berbatov

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Tottenhams manager med klar melding til Dimitar Berbatovs beilere.

Dimitar Berbatov, som scoret hele fire mål da Tottenham banket Reading 6-4 i romjula, er et hett navn på overgangsmarkedet for tiden. Nå er overgangsvinduet åpent også, og mange forventer at det skjer noe med bulgareren før vi kommer oss over i februar.

Chelsea, Manchester United, Real Madrid og AC Milan skal alle ha lagt ut agn etter spissen, og Berbatovs agent Emil Dantsjev gjorde ikke spekulasjonene mindre da han nylig gikk ut og sa at 26-åringen kunne tenke seg å gå til en klubb som matcher hans ambisjoner.

Tottenham, som tapte 1-2 for Aston Villa tirsdag kveld, har imidlertid ingen planer om å selge.

- Berbatovs agent er åpenbart ute etter å gjøre forretninger, og han har gjort sine kommentarer. Men vi er fornøyde, fordi vi har spilleren under kontrakt, og vi planlegger å beholde ham, sa Spurs-manager Juande Ramos til pressen etter tirsdagens kamp.

Ramos er isteden på jakt etter nytt defensivt blod. Behovet kom særlig klart for dagen da Villa scoret to mål på dødball tirsdag kveld, fra henholdsvis Olof Mellberg og Martin Laursen.

- Jeg er ikke fornøyd, fordi vi kom tilbake etter å ha ligget under. Vi skapte sjanser, men tapte likevel. Uavgjort ville ha vært et mer rettferdig resultat. Men de siste ukene har vi sluppet inn mål på dødballer, og det er vanskelig å vinne kamper når vi slipper inn så mange mål som vi gjør, sa Ramos.

Her er tabellen i Premier League.

Klikk her for flere nyheter om engelsk fotball
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere