RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi skal bli legender

Sist oppdatert:
Steven Gerrard og resten av Liverpool har planer om å bli legender.

Liverpools eminente kaptein ønsker å oppnå legende-status ved å vinne Champions League. Liverpool tok seg til finalen på Chelseas bekostning tirsdag kveld, og Gerrard var som vanlig en av de rødes nøkkelspillere.

Tidenes sjanse
Han er nå fullt klart over at John Arne Riise & co har en alle tiders sjanse til å sikre seg legende-status på Anfield. De må bare slå Milan først.

- Vi har skuffet i ligaen, men vi har en sjanse til å skrive historie og bli legender i klubben, og vi ønsker å gripe den sjansen, sier Gerrard til SkySports.

Gerrard sier at mange i klubben fortsatt er i sjokk etter at de ble klare for finalen i Europas gjeveste turnering.

- Jeg tror ingen av spillerne eller andre knyttet til klubben tenkte på noe Champions League-finale i år. Vi har vært underdogs fra starten av. Det var noen fantastiske lag med i turneringen, men vi har spilt glimrende, sier han videre.

Nå venter Milan, en motstander Gerrard vet vil bli vanskelig å slå.

Skal i forhandlinger
- Det blir en tøff kamp. Men vi kommer til å være klare. Vi skal kjempe hardt og forhåpentligvis bringe pokalen tilbake til Liverpool-fansen, sier han.

Gerrard er flere ganger i vinter blitt koblet til Chelsea, men han sier ingen avklaring om hans videre framtid vil bli tatt før Liverpool kommer tilbake fra Istanbul 25. mai.

- Jeg har to år igjen av fireårskontrakten min, og planen var hele tiden å snakke sammen igjen etter to år. Agenten min og jeg vil sette oss ned med manageren og Rick Parry etter Champions League-finalen, og vi vil prate sammen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere