*Nettavisen* Sport.

- Vi skal hente verdens beste

Foto: Pa Photos / Dave Thompson

David Moyes vil handle stort igjen.

28.01.14 09:57

Manchester United-manageren er krystallklar på at Juan Mata-overgangen bare er starten på hans revolusjon på Old Trafford.

Moyes jakter intenst på en venstreback og en sentral midtbanespiller, og han varsler at kun verdensklasse er godt nok for klubben.

- Meldingen vi ønsker å sende ut, er at vi satser på å hente inn verdens beste spillere. Mata er en av dem. Hvis du spør hvem som helst som følger med på Premier League, vil de være beundrere av Juan, sier David Moyes ifølge den engelske avisen The Telegraph.

Vet hva han vil ha
Han medgir at klubben trenger mange nye spillere, men innrømmer samtidig at det er lite trolig at det kommer inn mange flere i løpet av januar.

- Jeg har en stor jobb å gjøre her. Og et par gode signeringer er ikke nok. Men vi må starte et sted, sier Moyes.

Han er ikke i tvil om hvor skoen trykker mest.

- Hivs du spør hva jeg trenger mest, er nok det en sentral midtbanespiller. Jeg er også på jakt etter en venstreback, men vi får ikke alle brikkene med plass på en gang.

- Champions League ikke avgjørende
Den tidligere Everton-manageren har en gedigen motbakke å forsere, dersom det skal bli Champions League-spill på den regjerende seriemesteren neste sesong.

Derfor må han bruke januarvinduet godt, og i det minste sørge for at stallen er godt nok rustet til å tåle et år utenfor det gode selskap.

Moyes tror imidlertid United vil være en attraktiv destinasjon for toppspillere, selv uten Champions League.

- Spillere ser på Manchester United som en enorm klubb. Rundt omkring i hele verden er vi regnet som verdens største og beste fotballklubb. Sånn sett er Champions League særdeles viktig.

- Men jeg tror uansett de beste spillerne ønsker å komme hit, på grunn av hva klubben står for, historien og alle de fantastiske spillerne som har vært her, sier Moyes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.