RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

- Vi skal revansjere cup-tapet

Sist oppdatert:
... men hvis Stabæk-målvakt Jan Kjell Larsen blir skadet i kampen mot Start må keepertrener Pål Albertsen gjøre comeback i eliteserien.

I skadefraværet til landslagsmålvakt Jon Knudsen har Albertsen måttet innta Stabæk-benken. Han har voktet buret i eliteserien tidligere, men han spilt sin siste kamp i vår øverste divisjon helt tilbake i 1999. Den gangen var det Strømsgodset han hadde som arbeidsgiver.

Stabæk-trener Jørgen Lennartsson fortalte til StabækTV lørdag at de ville revansjere cup-tapet, men han håper nok at det ikke blir noen flere målvaktskader før Knudsen er tilbake. Skulle bærumsklubben være så uheldig at det skulle skje er imidlertid Albertsen klar for spill.

– Hvis noe skulle skje så må jeg jo inn, og det tror jeg er en oppgave jeg skal klare å løse, sier keepertreneren til NRK.no .

Han innrømmer også at det er på grunn av Stabæk økonomiske situasjon at han har blitt satt på benken. Samtidig håper han ulykkesfuglen Knudsen har gjort seg ferdig med skader for sesongen og snart er tilbake for fullt.

– Vi får bare håpe at det er nok skader for hans del nå, slik at han kan komme tilbake til det nivået han var på. Det vil gavne både Stabæk og Norge, sier Albertsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere