- Vi skal underholde

Foto: Tor Erik Schrøder/SCANPIX

Knut Tørum har ikke noe imot å slippe inn mange mål, bare Start scorer flere.

06.04.10 10:59

START - VÅLERENGA 5-3:

KRISTIANSAND (Nettavisen): – Det var en underholdende og morsom kamp, og det må ha vært valuta for pengene for alle som kom til Sør Arena i dag. Det var bra angrepsspill hele veien, og jeg er veldig fornøyd selv om vi slipper inn tre mål, forteller Starts trener Knut Tørum til Nettavisen.

- Er du av den filosofi at det er bedre med målrike seiere med mange baklengsmål enn å vinne 1-0?

– Ja, absolutt. Vi lever av å underholde publikum, og i dag tror jeg det er mange som går hjem med et smil om munnen. Vi vil at publikum skal få gode opplevelser på Sør Arena, og det tror jeg de fikk mot Vålerenga, sier Tørum til Nettavisen.

Klassemål
- I dag får publikum servert to mål av Kleiven og Bolaños som er av veldig høy klasse. Hvordan er det å se slike gå i mål?

– Det er veldig fornøyelig. Begge målene var av meget høy klasse, og angrepsspillet generelt var veldig bra i dag. Vi er kalde og rolige i oppbyggingen av spillet, og vi gjør de rette tingene hele veien.

- Er det skuffende at dere slipper Vålerenga tilbake i kampen, selv om dere på et tidspunkt leder 4-1?

– Når det ender godt så skal jeg ikke klage. Hadde ikke Kenneth Høie vært fantastisk i mål og vi hadde mistet poeng, da hadde det vært nitrist. Vi brenner oss på at alle vil være med på festen og stormer frem for å lage mål. Jeg må ta litt av skylden selv, for jeg vil at vi skal jage 5-1 i stedet for å være kyniske og safe inn 4-1. Vi lever tross alt i underholdningsbransjen, avslutter Tørum.

Alt er perfekt
Christer Kleiven gjorde nok en god kamp på Starts midtbane, og tomålsscoreren var fornøyd etter kampen.

– Det er slike kamper det er gøy å vinne. Kjempestemning på tribunen og mye bra spill, så dette var rett og slett utrolig gøy. Når jeg i tillegg scorer to mål selv, da er alt perfekt, sier Kleiven til Nettavisen.

- Hva synes du om Vålerenga?

– Jeg har sett de bedre. De har mange spillere som er gode med ball, og det er tøft å spille mot gode spillere som Doffen og Singh. Heldigvis var det vi som vant til slutt.

Vålerenga-trener Martin Andresen var skuffet over at Vålerenga, som tidligere i sesongen kun har sluppet inn ett baklengsmål, slapp inn hele fem mål mot Start.

– Vi er veldig skuffet over at vi ikke tar med oss poeng. Vi gjør dårlige valg hele veien. Vi er for ærlige i spillestilen, og har mange unge gutter som ikke lager frispark på midtbanen når det er nødvendig, og da får vi mange kontringer imot. Ungguttene må gå gjennom den læreprosessen og lære når man skal gjøre hva, avslutter Andresen.

Starts mål ble scoret av Bolaños, Kleiven (2) og Årst (2), mens Stefan Strandberg, Moa og Mos Abdellaoue sto for Vålerengas mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.