*Nettavisen* Sport.

- Vi skal vinne cupen

Lillestrøms trener Uwe Rösler smiler og hilser på Vålerengas trener Kjetil Rekdal før kampen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

Lillestrøm-trener Uwe Rösler skal slå Vålerenga og ta Åråsen-klubbens første cupgull på tyve år.

21.09.05 09:13

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): - Det har jeg sagt fra dag én. Jeg ville at spillerne skulle ha det klart for seg, og vi ble enige om at det er ett av våre mål for sesongen, sier den tyske treneren til TV 2 Nettavisen.

Onsdag møter han Vålerenga for andre gang på fire dager, og det var nettopp erkerivalen fra Valle som tapte sist gang LSK vant cupgull. I 1985 banket de gule de blå hele 4-1.

- Neppe 2-0 eller 3-0
- Vi har vår store sjanse nå, og har hjemmefordel. Lillestrøm og Vålerenga er to like lag som gir lite, og det blir neppe 2- eller 3-0 til en av klubbene i morgen kveld.

Begge semifinalemotstanderne prioriterte dødballtrening i dag, og Lillestrøm øvde også en del på straffer.

- Det er en mulighet for at kampen kan bli avgjort fra 11-meteren, og jeg må sjekke ut hvilke som kan gjøre jobben best. Jeg tror kanskje det kan bli en sen kveld i morgen, medgir Uwe Rösler.

- Løper som gale
Da får han godt bruk for en annen tysker, veteranmålmann tyske Claus Reitmaier.

- Jeg forventer ikke straffer i morgen. Det blir tøft, men vi er gode nok til å vinne.Vi har selvtillit og laget ser bra ut, men jeg vet VIF kommer til å løpe som gale og angripe hver eneste ball, sier 41-åringen.

Ifølge Rösler er Magnus Myklebust den eneste som er tvilsom til morgendagens match.

Følg onsdagens match direkte fra klokken 19.00.

Hvem tror du vinner cupen?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag