RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi skal vinne ligaen

Foto: AFP/ANDREW YATES
Men ikke Premier League, sier Kevin Keegan.

Newcastle har ennå til gode å vinne en seriekamp etter at Kevin Keegan kom tilbake til klubben for å redde den.

Men Keegan har ikke gitt opp. Snarere tvert imot. Han har nemlig en plan.

Ni kamper
- Vi har snakket med spillerne om at sesongen handler om ni kamper. Det er ni kamper igjen, og dette er kampene, det er disse kampene vi har hjemme og disse vi har borte, og dette er det vi forlanger av dere: vi skal fokusere på å vinne ligaen vi er i på den nedre halvdelen av tabellen, sier Keegan til SkySports.

Newcastle ligger bare tre poeng over nedrykksstreken, og er i samme båt som ni andre lag som også gjerne vil unngå degradering fra den beste ligaen i England.

Men med kamper igjen mot lag som Birmingham, Fulham, Reading og Sunderland de neste uke, har Keegan nå utfordret spillerne sine til å gi blaffen i alle dommedagsprofetiene og til å ta så mange poeng som mulig.

- Uansett hva folk sier, om du er på toppen av tabellen eller nederst, så ser du på andre lags resultater. Men det du alltid må fokusere på, er dine egne. Det er ikke bra å si ”de har ikke vunnet en kamp” eller ”de har spilt uavgjort der” hvis du ikke vinner kamper selv, forklarer den tidligere Liverpool-legenden.

- Har ferdigheter nok
Keegan innrømmer at en klubb av Newcastles størrelse ikke bør være der de er nå, i nedrykksstriden.

- Vi er en stor klubb, men realiteten er at vi er der vi er. Vi er avhengige av spillere med karakter nå, mye styrke og lagarbeid. Vi må samle oss og sørge for at vi blir vanskelige å slå. Hvis vi klarer det, med de ferdighetene som bor i laget, så blir ikke dette noe problem, sier han.

Les mer om fotball her
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere