- Vi slår Start

Foto: (Scanpix)

Øyvind Hoås spilte sin første hele omgang for året mot LSK søndag. Nå vil Fredrikstads høyeste tilbake til storformen.

01.05.06 15:40

FREDRIKSTAD (TV 2 Nettavisen): FREDRIKSTAD - LILLESTRØM 0-1: Moldeværingen kom inn fra innbytterbenken ved pause, og viste seg fram som et av få positive innslag i rød og hvit trøye.

- Det er ikke lett å skape så mye på egenhånd i en kamp som dette, men jeg synes det tross alt gikk greit for min egen del. Det var en jevn kamp, bare så synd at vi ikke fikk med oss poeng, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Ikke imponert av Start
Hoås tror FFK vil komme sterkt tilbake – og det raskt. Spissen, som måler over to meter på strømpelesten, tror det vil skje allerede onsdag.

- Vi slår Start i Kristiansand. Jeg så kampen de spilte mot Viking lørdag, og jeg kan ikke akkurat si at jeg ble imponert. Jeg tror vi kan overraske, sier han.

Hoås innrømmer at to poeng på fire kamper er i underkant av hva man hadde håpet på før seriestart.

- Ja, men det er ikke krise ennå. Vi spilte mye bedre mot Lillestrøm enn mot Ham Kam sist (1-3), og jeg tror vi har noe på gang. Vi skal ta mange poeng framover, lover han.

Selv om han viste seg fram på en positiv måte de 45 minuttene han fikk spille mot Lillestrøm, mener han at han fortsatt har langt igjen til storformen.

- Jeg har gått skadet lenge, og det tar tid å komme seg i form. Men med litt mer kamptrening tror jeg dette skal bli bra.

- Skaper for lite
Christian Berg, som kom fra Bodø/Glimt i vinter, fikk sin seriedebut for FFK søndag. Men det var ikke mange minuttene han fikk spille i debuten– ti minutter var alt.

- Jeg trives bra i Fredrikstad, og endelig begynner jeg å føle at formen kommer sigende også. Men selvfølgelig: Jeg ville nok likt meg enda bedre dersom jeg fikk litt mer spilletid, sier han. Berg, som i likhet med Hoås har vært gjennom en operasjon og derfor gått glipp av store deler av sesongoppkjøringen, håper på å få starte onsdagens kamp mot Start.

- Jeg var ganske nær en plass i førsteelleveren denne gang, så jeg håper at det er min tur i Kristiansand. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste hvis jeg får sjansen.

Bodøværingen er ikke imponert av det lagkameratene presterte mot Lillestrøm.

- Vi skaper alt for lite offensivt, samtidig som vi ikke er flinke nok til å styre kampene på våre premisser. Jeg håper at jeg kan være med å bidra på disse områdene framover, sier han til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag