RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi spiller på oss dårlig sjøltillit

Sist oppdatert:
Null poeng på fem bortekamper for LSK. Det skremmer ikke nedrykkspøkelset på dør.

MARIENLYST (Nettavisen): GODSET-LSK 2-1

Tom Nordlie sluttet i Lillestrøm etter svake resultater og intern drakamp. Og med Erland Johnsen og Frode Grodås ved roret fikk Kanarifuglene en liten opptur rett før ferien - med 3-0-seier over formsvake Aalesund hjemme på Åråsen.

Men den første «høstkampen» ble ingen fortsettelse av himmelferden. Det ble 2-1-tap for Strømsgodset. Dermed står Lillestrøm fortsatt med fem strake tap og null poeng på bortebane i 2008.

- Jeg tar ansvaret for ett av dem, sier Erland Johnsen.

Han fikk se følgende kampbilde på Marienlyst: Strømsgodset åpnet klart best og Thomas Sørum, som vikarierte som spiss for suspenderte David Nielsen, burde ha sendt vertene i føringen.

- Spiller på oss dårlig sjøltillit
Men i stedet fikk Lillestrøm 1-0 i gave fra Godset-back Joel Riddez, som serverte Arild Sundgot på sølvfat etter 17 minutter. Målet ga Lillestrøm inspirasjon, men ikke nok selvtillit til å sette en av de fire store sjansene som fulgte.

I stedet fikk Strømsgodset 1-1, og etter pause var Lillestrøm periodevis statister både før og etter hjemmelagets 2-1-mål.

- Vi spiller på oss dårlig sjøltillit, konstaterer Erland Johnsen.

For om det var manglende overskudd som gjorde at Lillestrøm slet mot slutten av kampene før ferien, handlet det mest om psykologi i andreomganen lørdag kveld.

- Det sitter i huet, fastslår kaptein Frode Kippe, som selvfølgelig var skuffet etter det som lignet på en kollaps.

- Ingen variasjon
- Vi lar oss stresse og spiller fryktelig ensidig. Det blir bare lange baller og ingen variasjon. Da blir vi altfor forutsigbare, konstaterer Kippe.

Etter kampen, tok det lang tid før LSK-spillerne kom ut av garderoben. Imens ga Strømsgodset-spillerne sin vurdering av Lillestrøms prestasjoner. Fredrik Winsnes mener Åråsen-klubben har grunn til å se lyst på fortsettelsen.

- Jeg vil ikke si at Lillestrøm spiller som noe typisk bunnlag. Faktum er at det er veldig mange jevne lag akkurat nå, og det er få kamper som blir tapt eller vunnet med mer enn ett mål. Det er små marginer som avgjør, poengterer han.

Engasjement i garderoben
Før Lillestrøm-spillerne gikk ut til pressen, snakket de ut i garderoben.

- Jeg lot alle si sin mening. Og hvis vi klarer å skape samme engasjement på banen som vi har i garderoben, ser det lyst ut, konstaterer Johnsen.

PS. Keeper Otto Fredrikson fikk en vridning i kneet under oppvarming, og måtte kaste inn håndkleet. Det er usikkert hvor alvorlig skaden er. I tillegg måtte John Anders Bjørkøy gå av banen etter 17 minutter, med en smell i hodet. Bjørn Helge Riise og Marius Johnsen ble ikke klarert for kamp og var ikke i troppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere