*Nettavisen* Sport.

- Vi tapte hjemme i Bergen

Foto: AP/SCANPIX

MOSKVA (ibergen.no): - Vi tapte kampen hjemme i Bergen - ikke her i Moskva, sier Charlie Miller. Brann er ute av UEFA-cupen etter tap mot Lokomotiv Moskva.

30.09.05 09:13

Skotten var en av dem som imponerte mest på Lokomotiv Stadion torsdag kveld. Ingen trenger lenger å spørre om han er godt nok trent. Han var over absolutt hele banen, og viste klasse blant noen av Europas beste klassespillere.

- Har du noen gang løpt så langt i en kamp?

- Kanskje da jeg var yngre. Det er minst ti år siden. Jeg synes vi nok en gang viste at Brann er et lag som kan spille toppfotball, sier Charlie Miller til ibergen.no.

- Men det er tull å si at vi tapte denne kampen her i dag. Vi tapte kampen mot Lokomotiv Moskva i første kampen i Bergen da vi ikke scoret på sjansene våre, sier Miller.

Reddet straffe
Den unge reservekeeperen Johan Thorbjørnsen hadde sjansen til å bli stående som kampens helt, da han kom rett innpå banen og reddet straffesparket fra brasilianske Lima.

- Det er alltid vanskelig å komme inn midt i en straffesituasjon. Du er liksom plutselig med, sier unge Johan Thorbjørnsen.

Iskaldt kom han inn og reddet straffesparket fra Lima, etter at Håkon Opdal ble utvist et kvarter før pause.

- Jeg visste han er brasilianer, og jeg vet at de er litt nonsjalante og gjerne skyter lavt. Det tenkte jeg på. Heldigvis gikk jeg riktig vei, men det hjalp jo lite for på utligningen deres var det jeg som kanskje var litt nonsjalant - samtidig som jeg fikk forferdelig dårlig treff på ballen, forklarer Thorbjørnsen.

- Surt
- Det var selvsagt surt, men jeg sa ingenting. Jeg måtte legge det bak meg så fort som mulig for å kunne gjøre det best mulig i resten av kampen. Men jeg fikk en uggen følelse av at dette ville gjøre dem hissigere på enda flere mål, sier 22-åringen.

Nettopp det fikk Thorbjørnsen rett i, men ikke før Charlie Miller hadde gitt gjestene nytt håp da han ga Brann ledelsen 2-1 i kampens 60. minutt.

- Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne. Jeg traff ballen bare herlig, og så den flyte inn i krysset, sier han til ibergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.