- Vi trenger den spilleren

Foto: (AFP/Scanpix)

Roberto Mancini forstår ikke hvorfor Nasri ikke er klar for City.

13.08.11 14:27

Årets store høydepunkt for de fotballfrelste nærmer seg med stormskritt. I ettermiddag og kveld spilles de første kampene i årets Premier League.

Det har blitt handlet spillere for enorme summer, likevel er ikke alle fornøyde med sommerens handling.

En av dem er Manchester Citys manager Roberto Mancini som ikke begriper hvorfor Samir Nasri ikke har signert for klubben.

Gir styret skylden
- Det var akkurat det samme i fjor. Jeg forstår det ikke. Jeg trodde vi kunne få alle spillerne vi trengte for tre eller fire uker siden. Men her står vi, og avtalene er fortsatt ikke i boks, sier Mancini ifølge the Guardian.

Selv om Manchester City har hentet stjernespillere som Gael Clichy og Sergio Agüero er Mancini klar på at han vil ha Nasri. Og det bekymrer manageren at spilleren ikke allerede er klar.

- Vi trenger denne spilleren (Nasri). Jeg ga beskjed om at jeg ønsket ham for to måneder siden. Jeg er bekymret, for jeg har ikke spilleren her i dag, og jeg vil neppe ha ham her i morgen. Vi spiller tre kamper i august, og jeg er bekymret, sier Mancini.

- Ikke pratet med ledelsen
Blåtrøyene fra Manchester serieåpner først mandag 15. august, da de tar imot Swansea hjemme på Etihad Stadium.

Om City-treneren får noen nye spillere i løpet helgen gjenstår å se. Mancini forteller at han ikke har pratet med verken direktør Garry Cook eller administrasjonssjef Brian Marwood. Han vet heller ikke hva statusen til mulige spilleroverganger er - to dager før seriestart.

- Jeg har ikke snakket med dem, så jeg vet ikke hva som er status. Jeg håper vi kan få spillerne jeg ba om for to måneder siden. Mandag starter sesongen vår, og laget vårt er ikke på plass. Jeg håper få kan få dette unnagjort kjapt, for vi trenger andre spillere, sier han.

Nettavisen følger alle kampene i Premier League LIVE. Fem kamper spilles lørdag klokken 16:00.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.