*Nettavisen* Sport.

- Vi trenger hjelp fra Liverpool-styret

Foto: Andrew Powell / Liverpool FC / Getty Images

Pepe Reina er ikke i tvil, Liverpool må ha inn kvalitetsspillere i sommer.

06.03.13 09:05

Liverpool er for øyeblikket ti poeng unna sitt mål for sesongen, fjerdeplassen. Keeper Pepe Reina uttaler nå at klubben trenger hjelp fra styret til å hente nye spillere. Det skriver The Telegraph.

- Selvsagt trenger vi hjelp fra styret, men jeg tror det grunnleggende arbeidet er gjort. Vi vet hvilken filosofi og hvilke ideer manageren har, sier 30-åringen.

Avisen skriver at Reina tror Liverpool kan komme mye høyere på tabellen de neste årene, men at klubben trenger godt etablerte spillere inn. Philippe Coutinho og Daniel Sturridge kom til Liverpool i januar, men klubben trenger ytterligere forsterkninger om avstanden opp til topplagene skal tettes igjen.

Det er hele 29 poeng opp til Manchester United på toppen av tabellen.

Reina sier at laget fokuserer på de resterende kampene denne sesongen.

- Vi går inn i de ti siste kampene med en god følelse. Vi føler at vi er på riktig vei. Ikke alle resultatene har vært som vi har ønsket, men slik vi spiller nå er det enklere å vinne enn å tape kamper, mener Liverpool-keeperen.

Med en økende gjeld og dårlige utsikter for Champions League-inntekter neste sesong, kan det se ut til at Liverpool ikke vil bruke masse penger på spillerkjøp til sommeren. Liverpool-direktør Ian Ayre forsikret imidlertid at klubben ikke har noe å frykte økonomisk.

Reina understreker viktigheten av at klubben beholder sin toppscorer, Luis Suarez. Suarez satt inn sin 21. scoring på lørdag, og er toppscorer i Premier League, foran Robin van Persie med 19 mål.

- Liverpool er veldig heldige som har Luis. Hver dag er jeg stolt av å kunne si at jeg deler garderobe med en så stor spiller. Han er 100 prosent klar hver dag. Vi må se hva som skjer i fremtiden. Alle ønsker at han blir værende, sier sisteskansen.

Han trekker frem kvalitetene i spissen.

- Han kan skape sjanser ut av ingenting. Han kan være nådeløs inne i boksen. Men han kan også hjelpe laget og være involvert hele tiden. Han er ikke bare en spiss som holder seg i 16-meteren, sier spanjolen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1lb07aaje2m41mnez189p3r1l', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1lb07aaje2m41mnez189p3r1l', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag