*Nettavisen* Sport.

- Vi vant ett poeng

Foto: (Scanpix)

SOUSSE (TV 2 Nettavisen): - Her vinner vi ett poeng, sier Gunnar Pettersen etter bragden mot Tyskland. Med seier mot Egypt lørdag står Norge sterkt foran mellomspillet.

28.01.05 07:50

NORGE - TYSKLAND 27-27: - Vi får en utrolig vanskelig start med masse utvisnigner og masse mål i r.. , derfor synes jeg det er utrolig sterkt at vi reiser oss og får med oss ett poeng, sier kaptein Glenn Solberg til TV 2 Nettavisen.

- Vi har muligheten til å ta to poeng, men slik kampen utvikler seg, er vel ett poeng det rette, sier Solberg.

Også landslagssjefen er strålende fornøyd.

- Jeg er jævlig fornøyd. I dag vinner vi ett poeng. Jeg føler det sånn at uansett om vi må reise hjem på søndag etter å ha tapt med to mål, kan vi reise hjem med hevet hode, sier landslagssjefen.

Drama
Kampen mot Tyskland ble et voldsomt drama. Kristian Kjelling hadde scoret 11 mål da et halvt minutt gjenstod av den viktige kampen mot Tyskland. Så fikk han ballen og skulle avgjøre mot verdenseneren.

Men Kjelling skjøt rett på keeper, og Tyskland fikk muligheten til å kontre. Steinar Ege reddet, og kampen endte uavgjort 27-27.

- Vi spiller mot verdenseneren gjennom de fire siste årene. At vi holder følge med de etter en åpning der vi blir dømt nord og ned, er fantastisk. Jeg er råstolt av gutta, sa Gunnar Pettersen til TV 2 Sporten etter dramatikken i Sousse.

Med seier mot Egypt lørdag er Norge garantert videre til mellomspillet i VM, noe som var målsetningen før turneringen. Dersom Tyskland slår Serbia i sin kamp lørdag, vil Norge ta med seg tre poeng til mellomrunden, noe Norge må være svært fornøyd med.

Hadde vært greit med tap
Pettersen hadde faktisk vært fornøyd selv med norsk tap.

- Hadde vi tapt med ett eller to mål i dag, hadde jeg fortsatt vært fornøyd, sa en rørt landslagssjef etter kampen.

Redningsmann Steinar Ege var også meget godt fornøyd med ett poeng.

- I hvert fall etter å ha ha slitt hele kampen, sa han.

Lørdagens kamp mot Egypt blir avgjørende for Norges videre VM-skjebne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.