RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi vant krigen!

Sist oppdatert:
Blackburn Rovers halte i land en særdeles viktig seier mot den nedrykkstruede kollegaen Leicester. Dermed går det mot nytt Premier League-spill for Martin Andresen og kompani.

Av og til må selv ihuga pasifister trekke opp ermene og slåss. Mot Leicester gjorde Rovers-mannskapet akkurat det som den gamle jernmannen Graeme Souness forventet av dem – og resultatet var akkurat slik Martin Andresen håpet.

- Vi visste at dette var en svært viktig kamp, og vi gikk ut med alt vi kunne.

En noe heldig scoring rett før pause, da Nikos Dabizas hjalp Andy Coles innlegg i eget mål, ga hjemmelaget den psykiske hjelpen de håpet på, og etter sidebyttet var det bare snakk om å ri i land seieren.

- Vi burde nok ha scoret flere mål, men vi konsentrerte oss først og fremst om å sikre seieren. Dette var en eneste lang krig – men vi vant den!, sier en fornøyd Martin Andresen til TV 2 Nettavisen.

Kun én seier til
Blackburn Rovers ligger nå fem poeng over Leeds på nedrykksplassen, og har en ikke så altfor vanskelig sesonginnspurt – på papiret. Martin Andresen er enig.

- Med en seier til tror jeg vi skal sikre neste års kontrakt, sier midtbanespilleren.

Martin Andresen er forsiktig med å kommentere sin egen innsats i en kamp hvor han ble byttet ut med Brett Emerton midtveis i andreomgangen.

- Jeg fikk ikke noen begrunnelse for byttet, men jeg var han i alle fall ikke skadet, sier den utlånte Stabæk-spilleren, som var nære ved å score sitt første Rovers mål da han ble spilt fri av Andy Cole.

- Jeg fikk bra treff fra omlag 20 meter, men ballen gikk like utenfor, sier Andersen til Tv 2 Nettavisen.

Usikker på fremtiden
Hvordan det nå vil gå videre i Blackburn er fortsatt i det blå, selv om Sky Sports lørdag skriver at nordmannen er nærmere en permanent kontrakt med laget fra Ewood Park.

- Jeg har noen uker igjen å vurdere dette på, og de har jeg tenkt å bruke fornuftig. Sant og si så tenker jeg ikke så mye på det, akkurat nå er det viktigste å sørge for fortsatt toppseriespill, avslutter Norges foreløpig siste Englands-proff.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere