Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi var aldri bekymret

Foto: (foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Frank Lampard hevder Chelsea aldri var bekymret med tanke på at Manchester United nærmet seg på tabellen.

Lampard scoret nok en gang i 2-0-seieren over Bolton lørdag, og Premier League-tittelen er i realiteten i boks for andre år på rad. Klarer ikke United å vinne over Tottenham mandag, og skulle Chelsea slå Everton, er saken klar. Da kan ikke United ta igjen Chelsea.

Ikke stress
Frank Lampard hevder at Chelsea aldri lot seg stresse av det faktum at United nærmet seg bakfra. United vant ni kamper på rad, og avstanden opp til Chelsea ble stadig mindre.

Men fredag klarte ikke United mer enn 0-0 hjemme mot nedrykksklare Sunderland, og med Bolton-seieren i helgen, er avstanden nå ni poeng før mandagens runde med fire kamper igjen å spille.

- Vi trenger fire poeng til. Det spiller ingen rolle hva United gjør. Ni poeng foran med fire kamper igjen å spille er en fin posisjon å være i. Men jeg vil ikke si at vi var bekymret når United kuttet ned på forspranget vårt. Folk utenfor klubben gjorde et større poeng ut av det enn vi gjorde, sier Lampard til SkySports.

The Double
Chelsea er også i semifinalen av FA-cupen, og kan med andre ta The Double i år. Der venter Liverpool, som har vunnet seks kamper på rad i Premier League.

- Målet vårt er The Double, og vi gir ikke opp før vi har vunnet begge trofeene, sier Lampard.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!