RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi var ute å kjøre

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)
Sist oppdatert:
Men selv om Oilers hadde kampen i sin hule hånd, kriget Lørenskog seg til viktig seier i NM-semifinalen.

STAVANGER - LØRENSKOG
2-3:

Stavanger og Lørenskog hadde vunnet hver sin kamp på hjemmebane i semifinalene i NM-sluttspillet i ishockey, før det tredje oppgjøret i Siddishallen på søndag.

Derfor var begge lag ute etter den viktige seieren som ville gi 2-1-ledelse i best-av-sju-kampene, der vinneren møter Sparta eller Lillehammer i finalen.

Og det var vertene som førte an fra start i Stavanger.

30-12 i sjanser
Kvarteret ut i første periode hadde Oilers sikret seg en meget fortjent 2-0-ledelse, etter scoringer av Marius Trygg og Juha-Pekka Loikas. Men gjestene fra Oslo ville ikke gi seg med det første, selv om det så usedvanlig stygt ut på dette tidspunktet.

Til tider spilte nemlig Oilers ut gjestene, men likevel satte Christian Thygesen inn reduseringen for Lørenskog tre minutter før første periode var over.

Og da andre periode endte målløst, sørget Lørenskog for et ran av en borteseier i tredje periode.

Oilers vant sjansestatistikken hele 30-12, men Tommy Jakobsen sørget for at lagene var like langt fem minutter ut i den siste perioden.

Fem minutter før slutt dukket Peter Nylander opp, og fullførte en snuoperasjon med dobbel betydning.

For ikke bare snudde Lørenskog kampen mot Oilers på imponerende vis; laget har også snudd semifinalene til 2-1 i kamper.

- Sterk mentalitet
- Vi har en veldig sterkt mentalitet i laget. Vi var litt ute å kjøre til tider, og Stavanger fikk en tomåldsledelse, men spillerene ga aldri opp og kriget til seg seieren. Det er godt å se, sier sportssjef i Lørenskog, Atle Olsen, ifølge hockeymagasinet.no etter kampen.

Allerede på tirsdag kan Lørenskog ta et nytt steg mot finalen, når lagene møtes til fjerde kamp i Lørenskog Ishall.

I den andre semifinalen på søndag gikk seriemester Sparta Sarpsborg opp i 2-1 i kamper, da Lillehammer ble slått 4-2 i Østfold.

Sjekk kampfakta fra de to semifinalene her(ekstern lenke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere