*Nettavisen* Sport.

- Vi virket sløve

Foto: Afp/Scanpix

Christian Grindheim var ikke fornøyd med FC København, men tror på et nytt mesterliga-eventyr.

28.07.11 09:53

Den danske storklubben, som i fjor gikk til åttedelsfinale for aller første gang, måtte nøye seg med 1-0-seier hjemme mot irske Shamrock i 3. kvalifiseringsrunde onsdag.

Færøyske Sölvi Ottesens scoring før pause ble kampens eneste, hvilket betyr at utgangspunktet foran returkampen ikke er bedre enn det bør være.

- Vi spilte for smalt, i stedet for å ta med kantene og komme til innlegg. Alt foregikk midt i banen, og når man da møtte et kompakt og godt organisert lag, ble det vanskelig å få til noe, sier Grindheim til bold.dk.

- Vi var ikke i det giret man skal være i fremtidige mesterligakamper. Det var som om beina var litt tunge, og vi virket til tider noe sløve både i oppspill og press-spillet, tilføyer han.

Returoppgjøret går kommende tirsdag på Tallaght Stadium i Dublin. Med 1-0 i lomma kan ikke FCK føle seg for sikre.

Grindheim er imidlertid overbevist om at fjorårets mesterliga-overraskelse fikser biffen.

- Jeg er ikke bekymret. Vi spiller en dårlig kamp her, men vi skal framover i returkampen og score det avgjørende målet. Det er jeg sikker på at vi får tidlig i kampen, sier han.

Haugesunderen forlot som kjent Heerenveen til fordel for FC København i sommer. Nå kan det bli mesterligaspill på første forsøk i den danske toppklubben.

Samtidig står ytterligere ett hinder mellom FCK og gruppespillet – dersom man avanserer i Irland tirsdag. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag