RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

- Vi virket sløve

Sist oppdatert:
Christian Grindheim var ikke fornøyd med FC København, men tror på et nytt mesterliga-eventyr.

Den danske storklubben, som i fjor gikk til åttedelsfinale for aller første gang, måtte nøye seg med 1-0-seier hjemme mot irske Shamrock i 3. kvalifiseringsrunde onsdag.

Færøyske Sölvi Ottesens scoring før pause ble kampens eneste, hvilket betyr at utgangspunktet foran returkampen ikke er bedre enn det bør være.

- Vi spilte for smalt, i stedet for å ta med kantene og komme til innlegg. Alt foregikk midt i banen, og når man da møtte et kompakt og godt organisert lag, ble det vanskelig å få til noe, sier Grindheim til bold.dk.

- Vi var ikke i det giret man skal være i fremtidige mesterligakamper. Det var som om beina var litt tunge, og vi virket til tider noe sløve både i oppspill og press-spillet, tilføyer han.

Returoppgjøret går kommende tirsdag på Tallaght Stadium i Dublin. Med 1-0 i lomma kan ikke FCK føle seg for sikre.

Grindheim er imidlertid overbevist om at fjorårets mesterliga-overraskelse fikser biffen.

- Jeg er ikke bekymret. Vi spiller en dårlig kamp her, men vi skal framover i returkampen og score det avgjørende målet. Det er jeg sikker på at vi får tidlig i kampen, sier han.

Haugesunderen forlot som kjent Heerenveen til fordel for FC København i sommer. Nå kan det bli mesterligaspill på første forsøk i den danske toppklubben.

Samtidig står ytterligere ett hinder mellom FCK og gruppespillet – dersom man avanserer i Irland tirsdag. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere