*Nettavisen* Sport.

- Vieira kom med trusler

Allerede før avspark i hatkampen på Highbury var Patrick Vieira og Roy Keane i tottene på hverandre. Keane beskylder kapteinkollegaen for trusler. Se bilder fra gårsdagens hat-kamp.

02.02.05 12:24

Ifølge Roy Keane startet tumultene da Vieira snakket til Gary Neville i tunnelen på vei inn på banen før kampstart.

- Kom igjen
- Jeg sa «kom igjen og prøv deg på meg». Patrick Vieira er 195 cm og slengte med kjeften til Gary, sier en irritert Roy Keane til The Sun.

- Jeg aksepterer ikke at noen forsøker å true lagkameratene mine. De tror Gary Neville er et lett bytte, og det finner jeg meg ikke i, sier United-kapteinen.

Stor gutt
Vieira selv avviser at han sa noe som kunne oppfattes som truende.

- Gary Neville er stor gutt, og klarer å passe på seg selv. Jeg truet verken han eller noen andre, og ønsker ikke å si noe mer om det. Gratulerer til United med seieren.

Ved de foregående møtene mellom erkerivalene har det vært flere kontroversielle episoder. Det hele toppet seg da et masseslagsmål i spillertunnelen etter kampen på Old Trafford i høst endte med at Alex Ferguson ble truffet av et flygende pizzastykke.

Skalling
Derfor var det flere som fryktet nye stygge episoder da tv-kameraene fanget opp den opphetede kranglingen forut for gårsdagens kamp. Men oppgjøret forløp uten stygge episoder, helt til Uniteds Michael Silvestre ble utvist da han skallet ned Fredrik Ljugberg mot slutten av kampen.

Manchester United vant til slutt 4-2, og knuste trolig med det Arsenals drøm om å forsvare ligagullet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.