*Nettavisen* Sport.

- VIF - RBK utsolgt

Kampen mellom Vålerenga og Rosenborg neste søndag er allerede utsolgt.

14.10.05 13:33

Fredag formiddag røk den siste billetten til kampen. Det betyr at 25.205 tilskuere vil sitte på tribunen for å få med seg Vålerengas siste hjemmekamp for sesongen.

- Jeg har ikke annet å si enn at dette er skikkelig moro. Det handler om at det er siste hjemmekamp og Vålerenga kjemper om gullet. Kampene mot Rosenborg trekker dessuten vanligvis godt, sier Vålerengas billettsjef Frode Veie til TV 2 Nettavisen.

Skuffende tall mot Lyn
I begynnelsen av oktober møtte Vålerenga byrival Lyn på Ullevaal i en svært avgjørende kamp i medaljestriden. Men den kampen var ikke i nærheten av å bli utsolgt. 17.888 tilskuere møtte opp på landskampsarenaen.

- Det har vel med at denne kampen er veldig morsom med tanke på Vålerenga og Rosenborgs tabellplassering. Men jeg har ikke annet å si enn at det er skuffende at Lyn-kampen ikke ble utsolgt. Ikke bare var det viktig kamp mot byrivalen, det var også sesongens nest siste hjemmekamp mot VIF, konstaterer billettsjefen.

Han tror Vålerenga hadde trukket enda flere folk på hjemmekampene hadde det ikke vært på grunn av Norges fotballforbund (NFF).

Refser NFF
- Før sesongen fikk vi signaler om at oppsettet skulle være forutsigbart. Men på grunn av NFFs oppsett har vi tapt mellom 25 0g 30.000 tilskuere på Ullevaal denne sesongen. Det er ikke gunstig å spille kamper søndag og mandag kveld. I tillegg taper vi tilskuere på at nesten hver hjemmekamp sendes på TV, slår Veie fast.

Selv om Vålerenga - Rosenborg allerede er utsolgt, kan klubbenes fans fremdeles sikre seg billetter.

- Vi legger ut restbilletter torsdag neste uke kl. 09.00. Dette er folk som har returnert sine billetter av ulike årsaker. Men jeg vil oppfordre alle til å bruke billetten sin, sier Vålerengas billettsjef.

Annonsebilag