Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- VIF er større enn Iversen

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Kjetil Siem skal i et møte med Steffen Iversen mandag, og han er fortsatt nøktern optimist. - Men Vålerenga er større enn Iversen, sier han.

- Jeg håper vi får det til, men vil samtidig minne om at skulle det ikke gå, forandrer det ingenting på våre planer for fremtiden. Selv om Steffen er viktig og stor, er Vålerenga viktigere og større, sier Siem til vif.no.

Iversen har ikke signert noen kontrakt med verken Vålerenga eller noen av de andre interessentene, og er derfor klubbløs i øyeblikket.

Siem er forberedt på at det kan bli nei, og vil naturlig nok bli skuffet om så skulle skje. Han ser for seg tre alternativer før møtet mandag: at Iversen sier ja, at han sier nei eller at han ber om mer tid.

- Siden han ikke har sagt ja allerede, må jeg vel innrømme at jeg ikke tror han gjør det. På samme måte tror jeg ikke han sier nei heller. For det kunne han også lett ha sagt. Jeg tror han vil ha mer tid, spår Siem, som likevel tror sjansen er stor for at Iversen blir Vålerenga-spiller også neste år.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!