RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- VIF-supporteren ikke anmeldt

Sist oppdatert:
Lyn-fansen avviser at de har politianmeldt VIF-supporteren som skar i stykker et banner da lagene møttes søndag.

Da Lyn-fansen skulle rulle ut banneret, var det revnet. Det viste seg at en VIF-fans hadde fått med seg en kniv inn på Ullevaal stadion. Den hadde han brukt på banneret.

- Vedkommende som gjorde det ble tatt på fersken, og i går valgte vi å politianmelde det, ble talsmannen for Lyns supporterklubb, Magnus Wattne, sitert på i Dagsavisen.

Dette hevder de nå ikke stemmer.

- Ingen har anmeldt noen. FC Lyn Oslo vurderte en anmeldelse mot vedkommende som kuttet opp Bastionens banner som ble sluppet ned fra andre etasje. Bastionen og BastionenTifo så seg ferdige med denne saken i går etter beklagelse fra sentrale personer i Klanen og i EngaTifo, heter det på Bastionens nettsider.

Klanen beklager uansett hendelsen.

- Klanen beklager dette veldig og er veldig overrasket over at det skjedde. Vi er opptatt av å hjelpe andre klubber til å bli bedre på sine arrangementer og vi har gitt råd og utstyr til fire andre klubber for at de skal kunne utvikle sine tifo-arrangementer, sier Klanen-talsmann Gjermund Nordtug.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere