*Nettavisen* Sport.

- VIF var som et dårlig 2. divisjonslag

Foto: SCANPIX

Etter å ha sendt Vålerenga ut av cupen, frykter Lars Eirik Bredvold å møte favorittlaget i Adeccoligaen neste sesong.

27.07.07 10:17

NYBERGSUND (Nettavisen) NYBERGSUND IL-TRYSIL – VÅLERENGA 3-1: 27-åringen fikk æren av å sette spikeren i VIF-kista fire minutter på overtid i torsdagens fjerderundekamp.

Etter å ha blitt vinket av for tvilsomme offsider flere ganger, fikk Bredvold endelig lov av assistentdommeren til å stikke i bakrommet. Og alene med Øyvind Bolthof gjorde han ingen feil.

At Nybergsund IL-Trysil skulle klare å gi et hardt prøvet Vålerenga god motstand, var det få som tvilte på før kampen. Men at hjemmelaget skulle vinne fortjent 3-1, var i overkant av det Lars Erik Bredvold hadde turt å håpe på.

Les også:Vålerenga fikk bank

Sjokkert over VIF
Og han mener standarden på Vålerenga-laget spilte en vel så stor rolle som hjemmelagets fortreffelighet.

- VIF var som et dårlig 2. divisjonslag. Vi har møtt bedre lag enn dette i serien tidligere i år, mener Bredvold.

Og han sier det på ingen måte med skadefryd. Han er selv ihuga Vålerenga-supporter, og beklager den sportslige krisen laget er inne i.

- Det var nesten forbausende hvor dårlige de var. Jeg er helt sjokkert over det de presterte, sier Bredvold til Nettavisen.

- Hva er forklaringen?

- Det er et lag i flytsonen som møter et lag i motgang. Da er alt mulig.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Scanpix

Kan møtes i Adeccoligaen
Et banner på tribunen inneholdt en hilsen fra sundingene til tilreisende Vålerenga-supportere om at «Vi sees i 1. DIV». Akkurat det er noe Lars Eirik Bredvold frykter kan komme til å bli et faktum.

Hardtsatsende Nybersund IL-Trysil holder stø kurs mot opprykk fra 2. divisjon. Og Bredvold ser ikke bort ifra at Vålerenga rykker ned til Adeccoligaen.

- Snur det ikke for dem kjapt, kan det så absolutt ende med nedrykk. De kan ikke fortsette å spille fotball på denne måten, konstaterer han.

At fjerderundeseieren betyr at Nybergsund IL-Trysil fortsatt er med i kampen om en cupfinalebillett, tør Bredvold knapt tenke på. Men han legger ikke skjul på at det meste er mulig for et lag som har sendt både Fredrikstad og Vålerenga ut av norgesmesterskapet.

Hjernehinnebetennelse
Etter den store triumfen følte Bredvold seg helt tom. Kanskje ikke så rart, etter at han som ved helgetider var innlagt på sykehus i to og et halvt døgn med hjernehinnebetennelse.

- Det var en ufarlig type hjernehinnebetennelse, men det var en litt spesiell oppladning. Nå trenger jeg minst en dag på å komme meg igjen, fastslår Lars Eirik Bredvold.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: SCANPIX

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.