RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Viking bryter reglene

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Tromsø-trener Otto Ulseth liker dårlig at Viking har meldt seg på i kampen om GIF Sundsvalls Øyvind Svenning, og mener Viking bryter med regelverket.

VIKING STADION (TV 2 Nettavisen), VIKING -TROMSØ 3-2 : Sundsvall-spilleren var svært lysten på spill i Tromsø-drakta, men ettersom Viking kom med et bud i siste øyeblikk, ble det betenkningstid for spilleren. For tiden blir han brukt som venstreback i den svenske klubben, men han kan også brukes som stopper, ving og spiss.

-Vi som forhandler
- Så lenge vi har gitt ham kontraktsforslag, kan ikke Viking også forhandle, tordnet Ulseth etter kampen.

- Han kan selvfølgelig takke nei til forslaget vårt, men det er vi som forhandler nå, ikke Viking, påpeker Tromsø-treneren, som ellers er lite lysten på å kommentere salg og kjøp etter tapet i Stavanger.

Før han legger til:

- Jeg regner med Viking opptrer moralsk i denne saken. Egentlig er alt opp til Sundsvall.

Ulseth hadde ingen intensjoner om å prate med Viking-ledelsen etter kampen mandag kveld.

Tar det hele med ro
Mens Vikings administrative direktør, Erik Forgaard, smilte vekk spørsmålet om det eventuelle kjøpet av Svenning, var Viking-trener Roy Hodgson mer lun anngående Vikings innkjøp.

- Vi har sendt inn bud på faks til Sundsvall, men ikke mottatt noe svar, var Hodgsons kommentar etter kampen.

Hodgson innrømmer allikevel at han har vært i kontakt med spilleren for å forhøre seg om lysten for spill i Viking, men poengterer nok en gang at klubben ikke har fått svar på henvendelsen til Sundsvall.

Sigurdsson den store
Hannes Sigurdsson ble den store helten i mandagens kamp med to mål for siddisene. Etter 1-0 scoringen i det 11. minutt kjørte Viking regelrett over Tromsø og burde punktert kampen inn til pause, men Tromsø reiste seg etter hvilen.

I løpet av tre minutter hadde gjestene snudd til 2-1 ledelse på lagets to første sjanser. Strand og Årst ble Tromsø-væringenes målscorere i en underholdene kamp i Stavanger.

Hjemmelaget skapte klart mest og kom sterkt tilbake etter 1-2-sjokket. Sigurdsson utliknet først med sin andre fulltreffer, før Trygve Nygaard sendte Viking oppover tabellen med 3-2 scoringen midtveis i andre omgang.

Viking biter seg dermed fast i toppsjiktet, mens Tromsø for alvor ligger faretruende nær nedrykksplassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere