*Nettavisen* Sport.

- Viktig med kul hjemmeside

Foto: Scanpix

I april lanserer TV 2 Nettavisen hjemmesidene til Suzann Pettersen. - Det er viktig for meg å ha en kul hjemmeside, sier hun.

Fram til nå har golf.no driftet hjemmesidene til Norges desidert beste kvinnelige golfspiller, men i april tar TV 2 Nettavisen over den oppgaven.

- Det er viktig for meg å ha en kul hjemmeside. Det er ledd i det å følge med i utviklingen. Dette er en side som blir fengende, pluss at mye fokus vil være rettet mot unge talenter, sier Suzann Pettersen til TV 2 Nettavisen.

Alltid oppdatert
Sidene kommer til å bli innholdsrike, flotte å se på og til enhver tid oppdatert med hva som skjer i livet til Suzann Pettersen, både på og utenfor golfbanen. Det gjenstår bare noe få detaljer på design-planet før sidene er oppe og står.

- Suzann velger TV 2 Nettavisen fordi det er viktig at kvaliteten på nyheter, resultater og statistikk blir levert på en mest mulig profesjonell måte. I tillegg ønsker Suzann en partner som kan bidra til at folket ønsker å lese mer om golf, sier Tuttas manager, Jan Ove Nystuen, til TV 2 Nettavisen.

Portalsjef i TV 2 Nettavisen, Pål Nisja, er klar på hvorfor avisen ønsker å satse på kvinnegolf.

- Det er ikke mange idrettsutøvere i Norge det er interessant for oss å drifte hjemmesiden til, men Suzann Pettersen er en av dem, sier Nisja.

Skader
Suzanns sesong så langt er blitt ødelagt av skader. Først måtte hun gjøre et lite inngrep i armen, før hun nå har fått en betennelse i albuleddet. Nå satser hun alt på å spille sin første sesong i månedsskiftet april/mai.

- Noe motgang vil man alltid ha, men det gjelder å snu det og gjøre det til noe bedre. Jeg håper jeg kan komme sterkere tilbake enn noen gang etter dette. Iveren etter å spille og konkurrere er i hvert fall sinnssyk. Jeg er veldig keen på å komme i gang nå, men jeg stiller ikke til noen turnering før jeg er ett hundre prosent klar, sier Pettersen videre.

Tutta har fått god tid til å terpe på detaljer før årets sesong.

- Jeg har trent bra nå i fire fulle måneder, pluss at jeg har fått trent veldig mye nærspill, noe jeg trengte, sier Suzann.

Annerledes trening
I vinter har hun trent annerledes enn tidligere sesonger. Hensikten har vært å styrke holdningen, balansen og dynamikken.

- Det gjelder å holde 100 prosent fokus i løpet av fem timer. Treningen vil forhåpentligvis gjøre at jeg ikke taper på de områdene i hvert fall. Det viktigste er å ta alle signalene som kroppen sender deg, forteller hun.

Teknikk har alltid vært viktig for Pettersen.

- Jeg er egentlig en teknikk-freak. Jeg vil at alt skal være perfekt. Jeg har et bilde av en perfekt golfsving i hodet mitt. På mange måter er Tiger Woods et forbilde rent teknisk, for han er den desidert beste teknikeren som har vært. Han er i tillegg bra trent, og fokuserer mye på å være det, sier hun.

Stjernestatus
Suzann har i år også fått stjernestatus på LPGA-touren. Det betyr at hun får et helt annet fokus i år enn tidligere. 5. og 6. april er hun i Los Angeles, der hun skal bli fotografert for en spesial-kalender som blir gitt ut hvert år.

Det er i hvert fall en ting som er sikkert: Det blir spennende å følge Suzann Pettersen i år. Og det enkleste og beste stedet å gjøre det på, er via TV 2 Nettavisens sider.

Suzann har mange andre baller i lufta også. I løpet av våren kommer hun også ut med en instruksjonsvideo. I tillegg holder hun på å utvikle en egen golfturnering for juniorer, som vil få se dagens lys i løpet av sommeren.

Mer om både instruksjonsvideoen, juniorturneringen, turneringene og livet til Suzann Pettersen, kan du lese på hjemmesidene hennes.

Fakta om Suzann Pettersen:
Født: 4. juli 1981
Bosted: Orlando, Florida
Trener: Simon Holmes
Ble proff: 4. september 2001
Spilte inn i fjor: 2,7 millioner kroner
Antall seirer i proffkarrieren: 1
Antall topp ti-plasseringer: 10

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.