RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil alltid savne Nannskog

Foto: Erlend Aas (Scanpix)
Sist oppdatert:
Men Gilles Ondo gjør sitt for å gjøre savnet minst mulig.

STABÆK - GAIS 5-0:

TELENOR ARENA (Nettavisen) Under Jørgen Lennartssons ledelse har ikke Stabæk tapt en eneste kamp. Søndag kveld viste bærumsklubben nok en gang høy klasse, da GAIS ble sendt hjem til Sverige med fem i sekken. Treneren selv er mest opptatt av hva laget kan bli bedre på.

- Vi har ikke sluppet inn mål på de fire siste kampene og har med det fått en god defensiv trygghet. Det er likevel mye å jobbe med. Vi kommer ikke til å være utlært før sesongen er i gang, sier svensken til Nettavisen.

Ondo-show
Tidvis viste Stabæk angrepsspill av høy klasse. Mens Farnerud og Hauger hadde full kontroll på midtbanen, så angrepsduoen Ondo/Gunnarsson ut til å ha funnet tonen på topp.

- Vi spiller tidvis veldig bra, men det gjelder å finne balansen mellom kreativitet og struktur. I perioder av kampen angriper vi uten struktur, og det vil vi bli straffet for mot bedre motstand, sier Lennartsson.

Gilles Ondo fortsetter å score mål etter overgangen fra islandsk fotball. Til tross for tre scoringer mot GAIS og sju totalt denne vinteren, legger ikke spissen skjul på at han merker nivåforskjellen.

- Det er mye bedre spillere her. Jeg er veldig glad for å være her i Stabæk og håper å hjelpe laget til en god sesong, sier Ondo til Nettavisen etter kampen.

I tillegg til å score tre mål, viste Ondo høy arbeidsmoral og vant ballen tilbake dypt inne på egen banehalvdel ved flere anledninger. Angrepsspilleren beskriver seg selv på følgende måte:

- Jeg er rask, sterk, jobber hardt og har gode avslutningsferdigheter.

- En herlig fyr
Daniel Nannskog sa tidligere at Ondo kan bli en suksess, dersom han får jobbet litt med selvtilliten. Så langt ser det ut til at 25-åringen klarer seg veldig godt, til tross for at han ikke gjør like mye ut av seg som sin svenske forgjenger i Stabæk-angrepet. Mikkel Diskerud er full av lovord om Stabæks nye spiss.

- Han er en herlig fyr. Jeg kjente ikke til ham fra før, men hørte om han da jeg var i USA. Det han har vist så langt, virker veldig lovende, sier Diskerud.

Den amerikanske landslagsspilleren legger ikke skjul på at det uansett vil være vanskelig å erstatte Daniel Nannskogs i Stabæk.

- Daniel Nannskog vil alltid savnes, men nå er det en ny og spennende tid i Stabæk. Vi er ubeseiret hittil i år, og det er en ny giv i laget.

Henning Hauger og Veigar Páll Gunnarsson scoret Stabæks øvrige mål i den imponerende seieren søndag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere