- Vil bytte Carroll mot Tevez

Foto: Montasje: Scanpix / AP / AFP

Liverpool har kontaktet Manchester City med et frekt forslag, hevder engelsk avis.

29.01.12 17:12

Lørdag kveld begynte det å gå rykter på Twitter om at Liverpool har forsøkt å bytte Andy Carroll mot Carlos Tevez. Natt til søndag publiserte The Guardian en artikkel hvor den anerkjente avisen slår fast at dette tilbudet faktisk ble gitt.

To fiaskoer
Andy Carroll ble kjøpt til Liverpool fra Newcastle United for ganske nøyaktig ett år siden, etter fenomenalt spill for tynesideklubben, men spissen har vært en fiasko med bare to ligamål på 20 kamper i Liverpool-trøya.

Samtidig har Manchester City slitt med Carlos Tevez, som i en europacupkamp nektet å spille da manager Roberto Mancini ville sette ham inn som innbytter.

Mancini ble rasende på spillenekten til Tevez og slo fast at argentineren aldri mer ville få spille for City. Så langt har Mancini holdt ord.

Raskt avslag
Liverpool kontaktet City på torsdag og ba om å få vite om lag hvor mye manchesterklubben vil ha for Tevez og om den var villig til å ta imot Carroll i en ren byttehandel, skriver The Guardian.

Brian Marwood i Citys sportslige ledelse avslo visstnok forslaget umiddelbart.

Ifølge den engelske avisen har City prissatt Tevez til 25 millioner pund, altså ti millioner mindre enn Liverpool betalte Newcastle for Carroll i januar i fjor. Likevel godtar ikke City en byttehandel.

Det forteller sitt om hvor lavt prisen på Carroll har sunket.

Erstattet Torres
Carroll har bare levert seks mål på 35 kamper i alle turneringer for Liverpool og er ikke i nærheten av å være en reell erstatter for den klassespilleren Fernando Torres var under sin tid på Anfield.

Den høyreiste engelskmannen ville sannsynligvis blitt kritisert langt mer hvis det ikke hadde vært for at Torres, som ble solgt til Chelsea for 50 millioner pund, også har floppet.

Carlos Tevez delte forrige sesong toppscorertittelen i Premier League med Dimitar Berbatov. Det har likevel vist seg vanskelig for City å bli kvitt argentineren, noe som trolig skyldes både Citys prisforlangende og spillerens lønnskrav.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.