RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil dere bli kvitt meg?

Craig Bellamy frykter at Newcastle-karrieren kan være over, etter at både Greame Souness og Alan Shearer gikk offentlig ut med kritikk mot waliseren.

Manager Greame Souness vraket Craig Bellamy til søndagens kamp mot Arsenal, fordi den walisiske spissen er misfornøyd med at han ofte har blitt satt ut på vingen.

- Det er mulig Newcastle ønsker å bli kvitt meg, og at jeg er på vei ut. Men jeg kan kategorisk fastslå at jeg aldri har nektet å spille for Newcastle. Jeg vil spille hvor som helst for klubben, sier Bellamy til The Evening Chronicle.

- Hvorfor reiste jeg til Arsenal-kampen hvis jeg ikke hadde tenkt til å spille?

Skittentøysvasken ble offentlig da Bellamy og Souness ga hver sin versjon av saken i to separate tv-intervju etter 0-1-tapet for Arsenal.

- Jeg er ikke fornøyd med Craig. Han har sviktet meg, spillerne og først og fremst supporterne. Det var en episode som førte til at jeg måtte ha et møte med formannen og spilleren, sa Souness ifølge BBC da.

- Han sa han var skadet på fredag, og stakk. Lørdag var han frisk. Vi forsøker å bygge opp en lagånd i Newcastle. Jeg er bare interessert i spillere som gir alt for klubben, sier Souness.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere