RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil føle meg som en 23-åring igjen

Foto: Scanpix/Ap
Sist oppdatert:
Torstein Horgmo dropper Arctic Challenge.

WYLLERLØYPA (Nettavisen): Etter å ha gjennomført flere konkurranser småskadet, har Torstein Horgmo fått nok. Trønderen dropper Arctic Challenge for å bli helt frisk.

- Det føles ikke alvorlig, men jeg vet det blir verre om jeg fortsetter å presse meg selv. Jeg har bitt tennene sammen og kjørt de siste konkurransene småskadet, sier Horgmo til Nettavisen.

- Trenger hvile
23-åringen, som nylig vant Big Air-konkurransen i X-games, kommer likevel til å være til stede under helgens Arctic Challenge.

- Ja, jeg kommer til å være her og se på de andre kjørerne. Det er mange flinke snowboardere her, så det blir nok et bra show.

I slutten av forrige måned gjorde trønderen som førstemann i verden en «Triple Cork» i konkurranse, og tok med det gull i X-games. Nå merker han at det tøffe programmet tærer på kroppen.

- Jeg trengte litt hvile nå. Det skal bli godt å føle seg som en 23-åring igjen, fleiper Horgmo.

Skadet seg på sparktur
Terje Håkonsen kom sent til onsdagens pressekonferanse og hadde ikke hørt at Horgmo hadde trukket seg fra Arctic Challenge før Nettavisen fortalte ham nyheten. 36-åringen mottok nyheten med fatning.

- Skader er det ingenting å gjøre noe med. Selv skadet jeg skuldra på en sparktur forleden. Det viser at man aldri kan helgardere seg mot skader, sier Håkonsen.

Snowboardlegenden har latt seg imponere over det Horgmo har fått til.

- Han har oppnådd topplasseringer jevnt denne sesongen og presterer når det gjelder. Det viser at han har en sterk psyke. Gutten er jo ikke noe fysisk vidunder, men han har utvilsomt et stort talent, sier Håkonsen.

Torsdag starter kvalifiseringen til årets Arctic Challenge uten Torstein Horgmo.

Finalene går av stabelen fra 11.30 lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere