RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ingun A. Mæhlum (Scanpix)

- Vil fraråde spillere å gå til Stabæk

Dersom Stabæk går til oppsigelse av spillere, vil NISO fraråde andre spillere å skrive under for klubben.

Leder Joachim Walltin i spillerforeningen NISO beskriver Stabæk som «kynisk» etter at klubben denne uka ga oppsigelsesvarsel til seks spillere. Bærumsklubben er som kjent også under etterforskning av fotballforbundet på grunn av salg av Veigar Páll Gunnarsson og en opsjon på Hermann Stengel til Vålerenga.

- Det kan se ut som om de har tatt avgjørelsen om å si opp disse seks spillerne, og så tar det formelle etterpå. Men jeg håper at jeg tar feil.Hvis det viser seg at Stabæk går til oppsigelsene, så er det en personalbehandling som gjør at vi vil fraråde spillerne å gå til den klubben med det første, sier Walltin til VG.

Han viser til at Stabæk også har skapt trøbbel for spillerne sine tidligere.

- Det har vært tre-fire lønnskutt i den samme klubben på 2000-tallet. Visjonene og drømmene i Stabæk har også hatt sin pris.

Det skal ifølge VG være Jon Knudsen, Jan-Kjell Larsen, Torstein Andersen Aase, Tor-Marius Gromstad, Haris Skenderovic og Gilles Ondo som har fått oppsigelsesvarsler. Alle seks er medlemmer av NISO.

Stabæk begrunner dette trekket med at klubben må flytte fra Telenor Arena til Nadderud stadion, noe som vil medføre inntektstap og kostnadskutt i 2012.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere