RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil ha million for Bjarmann

Sist oppdatert:
Med en smule ironi varsler Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft knallharde forhandinger for å slippe Torgeir Bjarmann til Lyns 2. lag.

Tirsdag ble LSK-legenden presentert som ny sportsdirektør i Lyn. Fra 1. janaur vil han få hovedansvaret for å hente nye spillere til Oslo-klubben, og det er også mulig at han vil ikle seg Lyn-drakta for å hjelpe 2. laget opp til 2. divisjon.

Les også: - Lyn er greit, pappa

Kontrakt med LSK
Det er bare ett problem.

- Jeg har kontrakt med Lillestrøm ut neste sesong. Så da må vel Lyn kjøpe meg ut, sier Bjarmann glisende til TV 2 Nettavisen.

- Men Jan Åge Fjørtoft er beinhard. Han skal ha penger ut av alt. Det spørs om vi får til dette, legger Lyn-sjef Morgan Andersen til.

Og på Åråsen varsler Jan Åge Fjørtoft en voldsom kamp om juvelen sin. Bjarmann var nemlig, sammen med blant annet Fjørtoft, en av klippene da Lillestrøms 3. lag rykket opp til 3. divisjon denne sesongen.

- La meg sjekke dette her, sier Fjørtoft da TV 2 Nettavisen konfronterer ham med Bjarmanns spillerkontrakt.

- Ja, han er under kontrakt med oss. Slik som jeg ser det nå, så slipper vi ham ikke, fastslår Fjørtoft humrende.

- Vi vil i hvert fall ha en klekkelig overgangssum. Her er det snakk om millionbeløp inn på konto, legger han til.

- Og så like før jul...
Ifølge Bjarmann skal Fjørtoft før helga ha luftet muligheten for at LSK-legenden jobber i Lyn, men spiller for Lillestrøm neste sesong. Akkurat det skal imidlertid være ulovlig.

- Sier han det? Ja vel - hvis det er ulovlig å være sportsdirektør i Lyn og samtidig spille for Lillestrøm - da er jo det veldig synd for Lyn da, påpeker LSK-manageren.

Før han fortsetter å fortvile.

- De setter oss i en helt umulig situasjon. Det er like før jul, og så mister vi Bjarmann. Han er den mest profilerte spilleren vi har. Kanskje fansens største favoritt. Så jeg håper ikke Lyn tror vi slipper ham gratis, sier Fjørtoft.

Når ironien er forsvunnet fra telefonsamtalen, innrømmer Fjørtoft at det nok er muligheter for at partene blir enige - uten altfor tøffe forhandlinger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere