*Nettavisen* Sport.

- Vil heller spille dårlig og vinne

Foto: Andrew Yates/AFP

Etter nok et tap mener Mark Hughes at laget hans må slutte å tro at de presterer greit.

11.11.12 08:06

STOKE - QPR 1-0:

Queens Park Rangers har på ny inntatt sisteplassen i Premier League etter lørdagens tap borte mot Stoke.

Charlie Adam ble matchvinner for vertene med kampens eneste mål like etter pausen.

Til tross at QPR, kanskje ikke så overraskende, viste det beste banespillet på Britannia Stadium, ble det heller ikke denne gangen sesongens første ligaseier.

- Vi kan ikke fortsette å tenke at vi spiller OK, fordi vi ikke vinner Premier League-kamper. Jeg vil heller sett at vi spilte dårlig og fikk oss en seier. Det er det vi trenger på dette tidspunktet for at alle kan roe seg ned, sa den pressede QPR-manageren etter lørdagens kamp.

- Mye av det vi gjør er OK, men vi er nødt til å ta det siste steget, tilføyde waliseren.

At QPR trenger en seier er ingen overdrivelse. Londonklubben har kun samlet fire poeng på elleve serierunder, tross sin store satsing med mange nye innkjøp.

Bunnrival Southampton klarte 1-1 i hjemmekampen mot Swansea lørdag. Morgan Schneiderlin ga sørkystklubben ledelsen, mens Nathan Dyer utlignet for «svanene» et drøyt kvarter før slutt.

I et annet oppgjør med betydning for bunnstriden delte Norwich og Reading poengene på Madejski Stadium. Også Reading mangler triumf i ligaen så langt etter 0-0-kampen mot «kanarifuglene».

West Bromwich og manager Steve Clarke fortsetter sin positive sesonginnledning. Etter seier 2-1 på bortebane over Wigan ligger WBA på femteplass på tabellen med 20 poeng. Det er foran klubber som Tottenham og Arsenal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.