RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil ikke gå gratis

Foto: Andersen, Aleksander (Scanpix)
Per Ciljan Skjelbred håper på sommerovergang.

Etter en særdeles tung start denne sesongen, har Rosenborg tilsynelatende våknet til live igjen. En av de viktigste bidragsyterne i seieren over Tromsø søndag var Per Ciljan Skjelbred.

Han har vært en av de mest rutinerte og toneangivende spillerne i en sesong som er preget av at sentrale spillere har forlatt trønderklubben.

Kan forsvinne i sommer
Men nå tyder mye på at også Skjelbred takker for seg på Lerkendal - trolig allerede til sommeren. Kontrakten med RBK går nemlig ut etter sesongen, og Skjelbred, som enn så lenge ikke ser ut til å ha planer om å signere en ny kontrakt, håper derfor i stedet han kan være en inntektskilde for klubben i sommer.

- Om jeg drar, er det bedre å dra i sommer enn å vente til jul. Jeg er opptatt av at RBK, som har gitt meg så mye, skal få igjen penger for meg, sier han til Adressa.no.

Interesse fra flere land
Det skal foreligge interesse fra klubber i både Tyskland, England, Italia og Spania, men Skjelbred vil ikke si noe konkret til avisen om eventuelle tilbud.

- Egentlig vil jeg ikke si så mye om det. Men det handler om å finne en klubb som passer, som gir et bedre sportslig tilbud enn det jeg har her, sier han, samtidig som han ikke helt utelukker at RBK vil være arbeidsgiveren hans også i fremtiden.

Så spørs det uansett om RBK vil slippe nøkkelspilleren midt i sesongen, uten å ha en erstatter på plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere