RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil ikke til Russland

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Bari vurderer å selge Huseklepp. Men spilleren selv nekter.

Erik Huseklepp har ikke fått den enkleste starten på sitt Europa-eventyr. Etter åpningskampen mot Inter (kom inn som innbytter i 0-3-tapet) har det gått trått for den ferske proffen. Han startet den neste kampen mot Brescia, men ble byttet ut etter 54 minutter i 0-2-tapet.

Klubben byttet deretter trener og Huseklepp pådro seg en liten skade. Deretter har han blitt sittende på tribunen.

Russisk riking
I en pressemelding på klubbens nettsider uttaler sportsdirektør Guido Angelozzi at klubben har mottatt et bud på sin nykommer.

- Vi vurderer et bud fra Russland. Får han ikke plass på laget, vil vi vurdere å selge ham, men han må vurdere det selv også, står det på Baris hjemmesider.

Klubben skal også ha mottatt bud på to andre spillere fra den samme russiske klubben.

Huseklepp avviser
Ifølge både Bergens Tidende og Bergensavisen er det snakk om klubben Antsji Makatsjkala som holder til i Dagestan ved Tsjetsjenia. Klubben er eid av verdens 136. rikeste mann, Suleyman Kerimo. Laget kom på 11. plass i den russiske ligaen i fjor, og hentet nylig den brasilianske legenden av en venstreback, Roberto Carlos, til Russland.

Huseklepp har tidligere uttalt at han ikke er interessert i noen overgang til Dagestan. Det gjentar han onsdag.

- Jeg har gitt beskjed om at jeg ikke ønsker noe overgang til Russland. Og Angelozzi ble glad da han hørte det, skriver Huseklepp i en SMS til BA. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere