RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil leie van Nistelrooy

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Nå kan Fernando Torres få en ny spisspartner.

Omsider er det en lysning for Liverpool-fansen. Tirsdag kveld scoret Fernando Torres på overtid da Aston Villa ble slått 1-0. Dermed har han notert seg for utrolige 50 seriemål på 72 kamper.

Les saken:Se på Torres, Carew!

Onsdag skriver så Daily Mail at han muligens kan få Ruud van Nistelrooy som spisspartner i januar. Ifølge avisa har Rafael Benítez kontaktet sin tidligere klubb med et låneforslag. Liverpool vil leie den nederlandske spissmaskinen ut sesongen, men vil samtidig at Real Madrid skal betale det meste av lønna.

Det kan bli et problem.

Ifølge Daily Mail sitter Real Madrid i alle fall på gjerdet i håp om at en annen Premier League-klubb skal komme på banen med et mer interessant bud for dem. Finnes det noen klubber som tør å satse på den noe skadeplagede nederlenderen, vil han kunne være tilgjengelig for om lag 30 millioner kroner.

Van Nistelrooy scoret 150 mål på 220 kamper for Manchester United for noen år siden, og er tidligere toppscorer i Premier League, nederlandsk toppfotball og Mesterligaen.

PS. Daily Mail skriver også at Liverpool skal ha penger hvis de skal kvitte seg med Ryan Babel. Bytteavtaler skal ikke være aktuelt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere