RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil score bøttevis

Foto: Geir Otto Johansen/Scanpix
Sist oppdatert:
Erik Huseklepp sløste igjen, men Steinar Nilsen er ikke bekymret.

ROSENBORG-BRANN 1-1:

LERKENDAL STADION (Nettavisen): Erik Huseklepp sto for det meste av Branns målsjanser i søndagens 1-1-kamp mot Rosenborg. Men heller ikke denne gang klarte han å få ballen i nota.

- Surt, men sånn er det bare, sier han og trekker oppgitt på skuldrene.

- Jeg terper avslutninger på hver eneste trening og har tro på at jeg snart skal få hull på byllen. Foreløpig har jeg i alle fall ikke fått noen sperrer i hodet som gjør det til en umulighet, smiler Brann-spissen.

Spår ketchupeffekt
- Bare vent, supplerer Steinar Nilsen.

- Erik kommer til å score bøttevis med mål denne sesongen. Når det først løsner utløses den berømte ketchupeffekten, sier han skråsikkert.

- Det positive er at han nå begynner å komme i den fysiske formen vi ønsker å ha ham og at han kommer til målsjanser. Det er bare et tidsspørsmål før målene triller inn, spår Brann-treneren, som er strålende fornøyd både med måten elevene han løste oppgaven på mot Rosenborg på.

- Guttene var utrolig disiplinerte og jobbet knallhardt hele kampen. De gjorde et godt fotballag dårlig og det eneste jeg ikke er fornøyd med i kveld er at det kun ble ett poeng. Vi burde tatt full pott rett og slett fordi vi var best og fordi vi scoret begge målene, slår han fast.

Send NA FOTBALL til 2025 og motta fire pakker med Toppfotballkort fra Tippeligaen (kr 99,-)

- Meget godt forberedt
Brann slapp faktisk ikke Rosenborg til mer enn én målsjanse på Lerkendal. Og den kom først fire minutter på overtid, da Alexander Tettey burde blitt matchvinner.

RBKs mål var nemlig et selvmål av Bjørn Dahl, og det var vel fortjent da Kristjan Örn Sigurdsson mot slutten av kampen sørget for at Brann i hvert fall fikk med seg ett poeng hjem til Bergen.

- Vi var meget godt forberedt til denne kampen og visste at vi måtte ligge kompakt defensivt dersom det skulle bli poeng. Taktikken fungerte perfekt og Rosenborg skapte nesten ikke målsjanser. La gå at de fikk en feit mulighet som fort kunne ødelagt kvelden for oss helt på tampen. Heldigvis har vi Håkon Opdahl mellom stengene, smiler Nilsen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere