RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil sprenge banken for Suarez

Foto: Getty Images / All Over Press / John Powell
Sist oppdatert:
Hevder Liverpool vil forlenge spissens kontrakt.

Luis Suarez (26) skrev under på sin nåværende kontrakt i august 2012, og den løper helt frem til 2016.

Likevel ønsker rødtrøyene allerede nå å forlenge avtalen med urugayaneren, skriver BBC og The Telegraph onsdag.

The Guardian skriver at Liverpool-direktør Ian Ayre i den anledning har reist til Spania for å innlede forhandlinger med Suarez-agent Pere Guardiola om ny kontrakt.

Monsterlønn
Ifølge de engelske avisene blir Suarez klubbens best betalte spiller hvis han skriver under på det nye kontraktforslaget. Det antas at urugayaneren vil tjene i underkant av 1,4 millioner kroner i uken hvis han skriver under på en ny kontrakt.

Det er mer enn det kaptein Steven Gerrard tjener, noe som sier sitt om statusen Suarez er i ferd med å bygge seg i Liverpool.

- Han er verdens beste spiller akkurat nå, og det sier jeg ikke bare fordi han er lagkameraten min, sa Gerrard i Sky-studioet etter søndagens kamp.

Ifølge BBC er Real Madrid fortsatt ute etter å hente Suarez til Spania, og kanalen hevder at Liverpool trolig må tilby 200.000 pund i uken, i overkant av to millioner kroner, for å få ham til å forlenge.

Med 17 mål så langt denne sesongen er Luis Suarez toppscorer i Premier League, fire mål foran Sergio Agüero, som er nummer to på listen.

Med tanke på at spissen sto over de fem første rundene med suspensjon, har formen hans vært sensasjonell siden han returnerte i sjette runde.

Ville bort
Uruagayaneren ville bort fra Anfield i sommer, og lysten etter å spille Champions League-fotball er fortsatt stor. Men det kommer Suarez til å få oppleve med Liverpool neste sesong, tror Gerrard.

- Luis er en nøkkel (for at vi skal spille Champions League). Hvis han fortsetter å spille som han gjør akkurat nå, er det ingen tvil om at vi kan avslutte blant de fire beste lagene. Det er det Luis ønsker, sier han.

Selv er Suarez måteholden når han blid bedt om å beskrive egen form.

- Jeg gjør mitt beste banen. Jeg er en spiss og prøver å score. Det viktigste i dag er prestasjonene laget viser. Vi spilte veldig bra. For vår selvtillit er dette veldig bra, sier angrepsspilleren.

Liverpool ligger som nummer to i Premier League, kun to poeng bak ligaleder Arsenal. Anfield-klubben møter Cardiff på hjemmebane 21. desember, før Manchester City og Chelsea venter i to harde kamper i romjula.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere