RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Villas-Boas er en av Europas beste

Foto: Afp
Sist oppdatert:
Joao Moutinho utelukker ikke en overgang til Tottenham.

Portugiseren Joao Moutinho var svært nær en overgang til Tottenham Hotspur på siste dag av sommerens overgangsvindu. Men overgangen skal ha kollapset i siste sekund.

Dermed må den kreative midtbanespilleren igjen fokusere på en ny sesong med Porto.

ESPN skriver likevel at 25-åringen ikke utelukker en eventuell overgang til London-klubben i januar.

- Jeg tenker ikke på Tottenham nå, men jeg må innrømme at jeg var smigret over interessen. Spesielt fra treneren. Andre Villas-Boas er en av Europas beste managere, sier portugiseren til ESPN.

Gode venner
Moutinho har tidligere spilt under Villas-Boas da Tottenham-manageren var trener i Porto, og 25-åringen ser ikke ut til å utelukke en gjenforening med sin tidligere sjef.

- Overgangsvinduet er nå stengt og nå er jeg fokusert på å gjøre det bra for Porto. Jeg ønsker helst ikke å snakke om hva som kan komme til å skje, forklarer 25-åringen.

- Porto er klubben som gir meg stabilitet, slik at jeg kan vise meg fra min beste side. Jeg kan ikke snakke om noe annet før situasjonen endrer seg, sier Moutinho.

Andre Villas-Boas har ikke fått noen drømmestart på karrieren som manager i Tottenham. Etter tre serierunder står Spurs fortsatt uten seier i årets sesong.

Har tro på Dempsey
Tottenham-manageren skulle nok gjerne ha sett Moutinho som en erstatter for Luka Modric, som dro til Real Madrid i sommer. Men 34-åringen må foreløpig vente til januar før Tottenham igjen har sjansen til å sikre seg Porto-spilleren.

Spurs hentet riktignok amerikanske Clint Dempsey på siste dag av overgangsvinduet.

- Det at vi ikke fikk til en Moutinho-avtale bør ikke overskygge det faktum at vi fikk hentet Clint Dempsey fra Fulham, sa Villas-Boas til ESPN dagen etter overgangsvinduet stengte.

Dempsey kan få sin første kamp for Spurs, når de møter Reading på søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere