RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ville betalt for å se Rooney

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Roy Keane er så full av beundring for Wayne Rooney at Manchester United-kapteinen faktisk ville betalt for å se unggutten i aksjon.

Det er ventet at Rooney gjør comeback for United mot Middlesbrough 3. oktober, et comeback hele Manchester gleder seg til etter at Rio Ferdinand var tilbake for laget mot Liverpool mandag kveld.

Gleder seg
Det endte med seier 2-1 og fornyet optimisme i det mestvinnende laget i Premier Leagues historie.

Roy Keane er en av dem som gleder seg aller mest til å se Rooney ikle seg trøye nummer 8. Keane gleder seg så mye at han, hvis han ikke skulle være i stand til å spille selv, faktisk ville betalt for å se Rooney for United.

Keane mener at Rooney er en av to spillere i løpet av de siste 15 årene han ville ha betalt for å se. Den andre er Paul Gascoigne.

Faderlig advarsel
- Jeg så Rooney mot Bolton for en tid tilbake, og han traff stengene omtrent seks ganger, og fullstendig knuste dem, sier Keane til The Sun.

United-kapteinen har også en slags faderlig advarsel å komme med til unggutten.

- Man lærer av erfaring at man er nødt til å velge sine venner med omhu. Akkurat når du tror en person er all rght, kan jeg garantere at han kommer til å be om noe. Jeg møter 100 personer i løpet av to uker, og 99 av dem ber meg om noe. Du prøver å bli kjent med folk, og la tvilen komme dem til gode, men noen mennesker synes det er greit bare å bli sett sammen med deg, eller de forteller sine venner at de kjenner deg. Man må alltid ha guarden sin oppe, sier Keane.

Til spesialist
18 år gamle Rooney skal til en spesialist torsdag for å sjekke at foten hans er skikkelig leget.

Arsenal topper ligaen, sju poeng foran United.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere