- Ville foretrukket en normal dommer

José Mourinho fornekter seg ikke.

02.02.06 02:34

ASTON VILLA-CHELSEA 1-1: Det er ikke ofte Chelsea taper poeng, og særlig ikke mot lag på nedre halvdel av tabellen. Men mot Aston Villa måtte José Mourinho se Luke Moore utligne for Villa kvarteret før slutt.

Det likte han dårlig, og en god del eder og galle ble spredt ut over dommeren etter kampen.

Riktignok roste han Villa for å gi Chelsea hard kamp.

- Men jeg er ikke fornøyd med dommeren. Jeg hadde foretrukket at vi hadde hatt en normal dommer i andre omgang, raste Mourinho ifølge Sportinglife.

To straffer?
Han viste til to mulige straffesituasjoner, en til hvert lag, og var ikke fornøyd med mange av frisparkene Chelseas midtbanespillere fikk dømt imot seg.

- Noen må lære dommeren at det ikke er en lov om kompensasjon i fotball. Hvis du gjør en feil, skal du prøve å ikke gjøre en til, sa portugiseren, og mente det hadde vært tilfellet med dommer Rob Styles.

Aston Villa-manager David O'Leary var langt mer fornøyd etter poengdelingen, og det med god grunn. Hjemmelaget var fullt på høyde med de suverene ligalederne, og vel så det, etter at Arjen Robben ga Chelsea en tidlig ledelse.

Chelseas forsprang til Manchester United og Liverpool krympet likevel ikke ettersom begge rivalene skuffet. I tillegg tapte både Tottenham og Arsenal sine kamper denne runden.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.