RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ville gjort ting annerledes

Foto: Rich Eaton/EPA
Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo med selvkritikk etter overgangen.

Etter en saga som har vedvart siden fjoråret, ble det i juni endelig klart at Cristiano Ronaldo drar til Spania og Real Madrid den kommende sesongen.

Nå tar portugiseren selvkritikk for måten han har uttalt seg i media på.

- Munnen skapte problemer
- Alt trøbbelet med overgangen er min feil, og verken Real Madrid eller Manchester United sin, sier Ronaldo til engelske News of the World.

- Jeg åpnet munnen min, og det var det som skapte problemene mellom de to klubbene, som begge opptrådte helt korrekt. Ja, jeg skulle gjerne gjort ting annerledes, og ikke vært like mye i mediene, fortsetter tidenes dyreste fotballspiller.

En overgang til Real Madrid for Ronaldo er blitt spekulert i siden Uniteds Champions League-triumf for et år siden, og ryktene har etter hvert blitt til en saga uten sidestykke i fotballhistorien.

11. juni ble det til slutt klart at Manchester United aksepterte spanjolenes bud på 80 millioner pund.

Visste om overgangen
News of the World skriver imidlertid at Ronaldo visste om overgangen allerede etter finaleseieren i Champions League i fjor.

- Jeg visste jeg ville gå til Real Madrid etter at vi vant europacupen, skal Ronaldo ha sagt til avisen.

- Etter at vi vant Champions League følte jeg det ikke var noe mer å oppnå her. Og når du har gjort det du kan, føler du deg klar for nye utfordringer. Jeg ble en sesong til, og det var fint å vinne ligaen for tredje året på rad, men drømmen var å spille for Real Madrid, forteller verdens beste spiller i 2008.

Det kan sette sinnene i kok hos United-fans, ettersom Ronaldo senest i slutten av mai dette året uttalte at Manchester United «var hans hjem».

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere