*Nettavisen* Sport.

- Ville ikke sugd en tulling foran kamera

Foto: Glyn Kirk (AFP)

Joey Barton til frontalangrep på Paris Hilton.

17.01.12 20:48

Joey Barton er kjent for å være ekstremt frittalende på Twitter. Tirsdag slo han til igjen.

Queens Park Rangers spilleren pryder, sammen med Paris Hilton, forsiden av den nyeste utgaven av magasinet FHM.

Da Barton fant ut at Hilton hadde tatt i bruk forsiden som sitt profilbildet på Twitter, gikk han til verbalt angrep.

- Fant nettopp ut at jeg er på Paris Hiltons profilbilde. Jeg føler meg krenket. Hun står for alt jeg ikke står for. En dårlig dag i livet mitt, skriver han.

Noen sekunder senere sender han av gårde en ny salve mot den amerikanske modellen og skuespilleren. En sexvideo av Hilton ble i 2003 lekket ut på nett. Det har også Barton fått med seg.

- Hvis jeg var arvingen av en global hotellformue ville jeg ikke sugd en eller annen tulling foran kamera for å øke profileringen. Kanskje det bare er meg? spør han retorisk.

Barton lot heller ikke Hiltons deltakelse i programmet My new BFF, hvor millionarvingen forsøkte å finne seg en ny bestevenn, forbigå i stillhet.

- Jeg mener, hvem går ut på TV og leter etter en bestevenn. Bare en j**vla dust gjør det. En merkelig verden vi lever i, folkens, skriver Barton.

Det er imidlertid ikke første gang Joey Barton lufter sine sterke meninger på Twitter. I Newcastle fikk han trøbbel på grunn av sin stadige trang til å komme med sine kontroversiell meninger.

Han er for tiden suspendert etter angivelig å ha skallet til Norwichs midtbanespiller Bradley Johnson i kampen som Norwich vant 2-1.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.