RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Viste hvordan fotball skal spilles

Foto: Scanpix/Afp
Sist oppdatert:
Mohammed Fellah har aldri sett favorittlaget spille som de gjorde mot Real.

Mandag kveld utspilte og utklasset Barcelona serieleder Real Madrid etter alle kunstens regler på Camp Nou. Katalanerne ga seg ikke før det sto 5-0 på lystavla, og for sikkerhets klarte en frustrert Sergio Ramos å pådra seg sin andre utvisning på en uke.

Les også: Tror du Mourinho får sparken?

Les: Verdens beste klubblag

- Lekestue
Foran TV-skjermen satt Mohammed Fellah – alt annet enn frustrert. Dagen derpå mangler Vålerenga-stjernen nesten ord for å beskrive Barca-forestillingen mandag kveld. Midtbanespilleren får likevel klemt ut noen honnørord før han går om bord flyet som skal ta VIF-spilleren til en velfortjent ferie i Brasil.

- De holdt lekestue!

- Det er den beste kampen jeg har sett av Barca, og viste verden hvordan fotball skal spilles, sier 21-åringen til Nettavisen.

Selv satt han klistret til TV-skjermen mandag kveld, og bøyer seg i støvet over den festfotballen favorittlaget viste fram – mot selveste Real Madrid.

- Det viser at det ikke bare er å kjøpe seg til suksess. Real har vel brukt flere milliarder på spillere, mens Barcelona har produsert mange av sine spillere selv.

- Det er helt sykt så mange gode spillere de har klart å få fram, og jeg tror det er ekstra morsomt for dem som følger Barca at så mange av spillerne er egenproduserte.

- Hvem sier nei til Barca?
En og annen innkjøpt spiller er det også plass til på Camp Nou, ikke minst tomålsscorer David Villa, som kom fra Valencia for nærmere 350 millioner sist sommer. Det gir også Mohammed Fellah håp, uten at han tror han blir Barca-spiller med det første av den grunn.

- Hvem ville sagt nei til Barcelona? Jeg tror alle ønsker å spille for dem, meg inkludert, men det eneste jeg kan gjøre er å yte mitt beste, så får vi se hvor langt jeg kan komme.

At Barcelona har satt standarden for hvordan fotball skal spilles, beviste de mandag. Det mener også Holmlias store fotballsønn.

- Jeg tror alle lag ønsker å spille på den måten der, de traff hverandre hele tiden, og alle spillerne ønsket å få ballen hele tida.

- I forbifarten kan jeg ikke huske noen kamper hvor et lag har spilt så fantastisk fotball. Den eneste kampen jeg kan komme på, er Arsenal-Barcelona i Champions League i fjor, men da var det to gode lag som spilte en utrolig kamp.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere