RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- VM-klasse av Nannskog

Sist oppdatert:
Stabæk-trener Jan Jönsson og TV 2-ekspert Nils Johan Semb er skjønt enige om én ting: Daniel Nannskog forsvarer en plass i den svenske VM-troppen.

NADDERUD (TV 2 Nettavisen): STABÆK - ROSENBORG 1-1 :

Stabæk-spissen terroriserte Rosenborg-forsvaret på Nadderud torsdag kveld.

Og på sin tredje store sjanse i kampen fikk han endelig utteling. Ti minutter før slutt dunket han inn sitt fjerde seriemål for sesongen. Med det sikret han vertene et meget fortjent poeng.

Etterpå vanket det ros fra alle hold.

- Visst er Daniel god nok for den svenske VM-troppen, fastslår Stabæks svenske trener, Jan Jönsson, overfor TV 2 Nettavisen.

Neppe til VM
- Og det baserer jeg ikke bare på det Daniel presterte i dag, men på bakgrunn av det han har vist over tid nå i sesonginnledningen, utdyper Jönsson.

Likevel har han ingen tro på at det blir noe fotball-VM på Nannskog.

- Nei, den troppen er satt. Det er nok for sent. Men god nok, det er han.

TV 2-ekspert Nils Johan Semb støtter Jönsson i hele resonnementet:

- Jeg sa det vel ganske klart underveis i kampen. Nannskog var i en klasse for seg, og han kan umulig være langt bak fjerde- og femtevalget på spissplass i den svenske troppen, sier Semb.

- Sliten
Selv synes Nannskog VM-pratet er uinteressant.

- Jeg kommer ikke med til VM, konstaterer han smilende.

Og understreker at han fortsatt har mye å gå på i spillet sitt.

- Jeg merker at tempoet er mye høyere enn jeg er vant med fra 1. divisjon. Jeg har virkelig blitt sliten i alle de fem kampene vi har spilt hittil, innrømmer han.

Samtidig skynder han seg å takke lagkameratene for formutløsningen. Ikke minst går mange verbale blomster til rekkekamerat Veigar Pall Gunnarsson.

- Vi fungerer veldig bra sammen. Vi har det lille blikket for hverandre. Og denne kampen var kanskje vår aller beste sammen, sier Nannskog.

Stabæk – et topplag
Jan Jönsson er også tilfreds med at det den svensk-islandske forbrødringen på topp sitter stadig bedre.

- Veigar og Daniel var gode i fjor også. Men nå er de blitt mer stabile. I dag var de veldig bra, fastslår Jönsson – som ikke vil si så mye om hvor gode han tror Stabæk kan bli denne sesongen. Svensken nøyer seg med å konstatere at laget hans er ubeseiret og ligger på tredjeplass i Tippeligaen etter fem kamper.

Nils Johan Semb tror bæringene er på øvre halvdel av tabellen for å bli:

- Stabæk har imponerte meg. Og det de viste i dag, spesielt i første omgang, var av høy klasse, fastslår TV 2-eksperten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere