RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Voksent gjort av Carew

Sist oppdatert:
Romas mektige manager Fabio Capello synes det var voksent gjort av John Carew og John Arne Riise å legge slagsmålet bak seg.

Det sier Morgan Andersen i NISO til TV 2 Nettavisen. Andersen har vært med John Carew i møte med Capello i Roma tirsdag.

- John Carew har gitt sin versjon av det som skjedde mellom ham og John Arne Riise etter trening, og underrettet om det John Arne Riise sa om hendelsen på tirsdagens pressekonferanse. Fabio Capello uttrykte stor respekt for at spillerne ordnet opp i dette på egenhånd, sier Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

Ikke betydning for Roma-spill

John Carew skal ha påført John Arne Riise såpass hardt slag at han måtte til legeundersøkelse etterpå. Men slaget får ingen betydning for John Carews situasjon i sin nye klubb.

- Fabio Capello understreket at episoden ikke vil ha noe videre å si for Carews fremtid i Roma. Han mente Carew nå må få konsentrere seg om å debutere i Roma-trøye, sier NISO-lederen.

- Fryktet Capello at saken vil bli slått stort opp i italiensk presse?

- Nei, egentlig ikke. Men han har gitt John Carew munnkurv om å snakke om hendelsen fremover. Det eneste John nå får snakke om, er han spill for Roma, forklarer Morgan Andersen.

SI DIN MENING:
Slåsskamp på landslaget. Riktig å sende Carew hjem?
Ja, det er uakseptabelt å slå
Nei, det er strengt
Begge burde vært sendt hjem

Se resultat

Roser Berg

Morgan Andersen roser landslagsspillernes innsats etter slagsmålet mellom Carew og Riise. Han sier Carew ble "sendt ut i mørket" - men at spillerne selv tok ansvar og støttet Carew i den vanskelige situasjonen.

- Spillerne tok ansvar etter slagsmålet. Anført av Henning Berg tok de initiativ til å sende meg på flyet sammen med John for å støtte ham i det som kunne vært en uviss fremtid i Roma. De tilbød seg til og med å betale for billetten, roser Morgan Andersen.

- Jeg har jo selv spilt hockey, og vært oppe i lignende situasjoner tidligere. Men min rolle i dette har ingenting å gjøre med Norges fotballforbund.

Carew trist

John Carew var selfølgelig en trist mann etter episoden med Riise.

- Det har vært en tung dag for John. Han synes det hele er veldig trist, spesielt ettersom han og John Arne har vært gode venner opp igjennom flere år, forteller Andersen.

- Men det har vært en tung dag for hele landslaget, og jeg er glad at det hele løste seg såpass greit som nå. Så får vi bare avvente og se hva NFF gjør med saken, mener han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere